به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت، سید جعفر بدیعی امروز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: مدارکی را که بانک برای پرداخت تسهیلات از کشاورزان طلب می کند این قشر زحمت کش را با چالش مواجه کرده بطوریکه بسیاری از آنان درحین فرایند از دریافت تسهیلات صرفه نظر می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , تابان تربت, ، , امروز در گفت و گو با خبرنگاران گفت: مدارکی را که بانک برای پرداخت تسهیلات از کشاورزان طلب می کند این قشر زحمت کش را با چالش مواجه کرده بطوریکه بسیاری از آنان درحین فرایند از دریافت تسهیلات صرفه نظر می کنند.,,
دبیر نظام صنفی کشاورزان تربت حیدری اظهار داشت: تنها برای دامداری های صنعتی می توان مجوز فعالیت را صادر کرد و این در شرایطی است که بانک از دامداران روستایی مجوز فعالیت طلب می کند و حال آنکه تمامی دامداران روستایی دامدارند.
, دبیر نظام صنفی کشاورزان تربت حیدری,,
وی افزود: دامداران در نظام صنفی کشاورزی از سال 1391 به عنوان یک گروه مردم نهاد دارای مجوز هستند و حال نمی دانیم چرا این مجوزها برای بانک محرز نیست.
,,
وی خاطرنشان کرد: برای دریافت تسهیلات می طلبد که ملاک برای پرداخت تسهیلات را همان پروانه فعالیت نظام صنفی مورد تایید جهاد کشاورزی قرار بگیرد زیرا در غیر این صورت پرداخت تسهیلات امکان پذیر نخواهد بود.
,,
وی با بیان اینکه اکنون 30 طرح بررسی شده به لحاظ کارشناسی بنا به همین دلایل برگشت خورده، ابراز کرد: این شیوه پرداخت تسهیلات نارضایتی فراوانی برای کشاورزان بوجود آورده و این به نفع بخش کشاورزی متطقه نیست.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه