اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه در گفت‌وگو با دانا:

جزئیات طرح واگذاری دام به دامداران برای مدیریت زنجیره تامین محصولات استراتژیک/ سال 96 دوره آزمایشی طرح ها، سال 97 آغاز اشتغالزایی

جزئیات طرح واگذاری دام به دامداران برای مدیریت زنجیره تامین محصولات استراتژیک/ سال 96 دوره آزمایشی طرح ها، سال 97 آغاز اشتغالزایی
مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه با اشاره به عملکرد و دستاوردهای بنیاد تعاون سپاه در مناظق محروم کشور اظهارداشت: در حوزه ی مناطق محروم رویکرد ما بحث مدیریت زنجیره تامین محصولات استراتژیک است که اصلی ترین مولفه های این طرح عبارتند از کشت محصولات کشاورزی و پرورش دام بوده و ما در این موضوع شروع به فعالیت می کنیم.
[

 سردار مجید خراسانی، مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه پاسداران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به عملکرد و دستاوردهای بنیاد تعاون سپاه در مناظق محروم کشور اظهارداشت: در حوزه ی مناطق محروم رویکرد ما بحث مدیریت زنجیره تامین محصولات استراتژیک که اصلی ترین مولفه های این طرح عبارتند از کشت محصولات کشاورزی و پرورش دام است در این موضوع شروع به فعالیت می کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه اظهارات خود با بیان اینکه در سال 97 دام را بدون دریافت وجه در اختیار دامداران قرار می دهیم بیان داشت: در سال 97 طرح ما این است که دام را بدون دریافت وجه به مردم و دامدارانی که خرده پا هستند در سراسر کشور واگذار کنیم و نظارت های فنی و اقتصادی را در ان ها اعمال کنیم ، در نهایت بعد از اتمام مراحل در دوره 9 ماهه آن دام را در صورت تمایل از دامداران خریداری و  حق آنها را به آنها می دهیم.

,

 

,

مدیرعامل بنیاد تعاون سپاه پاسداران با بیان اینکه 90 طرح تامین محصولات استراتژیک در مناطق محروم کشور است گفت: 90درصد این طرح در مناطق محروم کشور اتفاق می افتد، هم در بحث کشت دانه های روغنی و سایر محصولات و هم در مورد دام و پروراندن دام در تامین محصولات استراتژیک.

,

 

,

سردار خراسانی در خصوص نحوه اطلاع رسانی و ثبتنام مردم در این طرح خاطرنشان کرد: مردم می توانند از طریق سامانه ای که در سال 97 از رسانه ها به آنان اعلام می شود در این طرح ثبت نام کنند؛ ولی فعلا اولویت با کشاورزان و دام دارانی می باشد که حداقل شرایط پرورش و کشت را در کشور دارند. 

,

 

,

وی در ادامه یادآور شد: در سال 96  دوره ازمایشی طرح هارا سپری کردیم تا اطمینان صد درصدی از اجرای صحیح پروژه ها در کشور پیدا کنیم و بعد از آن یعنی از سال 97 اقدام به اشتغالزایی با ثبت نام در سایتی که از اوایل سال 97 اعلام می شود می کنیم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه