logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اعلام رضایت شهروندان سراوانی از عملکرد شهردار در سال 96/ تیم های علمی و ورزشی نیازمند حمایت مسئولین

اعلام رضایت شهروندان سراوانی از عملکرد شهردار در سال 96/ تیم های علمی و ورزشی نیازمند حمایت مسئولین
با توجه به عملکرد یک ساله مسئولین، شهروندان سراوانی از عملکرد شهردار سراوان، رئیس بهزیستی و شرکت آب و فاضلاب شهری اعلام رضایت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، با توجه به گذشت یک سال این پایگاه خبری اقدام به انتشار یک نظر سنجی از تعدادی از مسئولین شهرستان سراوان کرده است تا شهروندان رضایت خود را از مسئول مورد نظر بیان کنند.
در این نظر سنجی روسای ادارات شهرداری، بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، اداره برق، آب و فاضلاب روستایی و شهری، شبکه بهداشت و درمان، شرکت نفت و همچنین فرماندار مورد ارزیابی شهروندان قرار گرفتند.
در این نظر سنجی شهرندان از عملکرد شهردار رضایت بیشتری داشته اند و سپس رئیس اداره بهزیستی شهرستان و رئیس اداره آب و فاضلاب شهری در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
همچنین مردم از عملکرد رئیس شرکت نفت شهرستان ناراضی بوده اند که در این نظر سنجی آرای کمتری را نسبت به دیگر مسئولین به خود جذب کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , شستون,
,
,
,

 

,

                                                                                
 
لزوم توجه مسئولین به روستاها ‌و مناطق حاشیه شهر
محسن سپاهی یکی از شهروندان سراوانی در گفت و گو با شستون با اشاره به معضلات حاشیه شهر، اظهار کرد: با توجه به اینکه معضلات و مشکلات اجتماعی در حاشیه شهر رو به افزایش است، انتظار می رفت مسئولین برای پیشگیری از معضلات در این‌ مناطق برنامه های منسجمی داشته باشند.
وی افزود: برای کاهش آسیب های اجتماعی و پیشگیری از اعتیادبا توجه به کمبود امکانات رفاهی و ورزشی برای تقریحات سالم و مفید در حواشی شهر ها به ویژه روستاها برنامه های متفاوت اجرا کرد تا مردم به سمت معضلاتی همچون اعتیاد سوق داده نشود.
این شهروند سراوانی گفت: برخی از مسئولین برای افتتاح یک برنامه کوچک و یا پیش پا افتاده وقت خود را صرف می کنند، اما با توجه به دعوت های به عمل امده از مسئولین شهرستان ها برای برگزاری جشنواره هایی در روستاهای حاشیه شهر به منظور پیشگیری از آسیب های اجتماعی، حضور نداشته اند که در این نوع موارد انتظار بیشتری می رفت.
سپاهی از رئیس اداره بهزیستی سراوان به دلیل توجه  و رفع بمعضلات و آسیب های اجتماعی در خصوص اعتیاد،کودکان بدسرپرست و زنان سرپرست خانوار، تشکر و قدردانی کرد.

, ,
,
, لزوم توجه مسئولین به روستاها ‌و مناطق حاشیه شهر,
, شستون,
, برای,
,
,

 

,

                                                                             

تیم های ورزشی و علمی نیازمند حمایت مسئولین هستند
احمد اربابی شهروند مخترع سراوانی نیز به خبرنگار شستون گفت: تیم های علمی و ورزشی نیازمند حمایت مسولین هستند چرا این تیم ها برای اعزام به مسابقات و یا برای ساخت ربات دچار مشکلاتی فراوانی می شوند‌.
وی با بیان اینکه در حال حاضر  طرح هایی همچون ماهواره فضایی، ربات های مریخ نورد و ماه نورد را در برنامه دارند، افزود: همچنین مقاله هایی نوشته اند که بابد در سازمان ناسا از آن دفاع کنند اما با توجه به کمبود منابع مالی با مشکل برخورده اند.
این شهروند سراوانی گفت: به جزء طرح های ذکر شده،  طرح های بزرگ ربات های پرنده و شناور ها را نیز برای شرکت در مسابقات آینده برای انتخابی کشور هلند، طراحی کرده اند تا در صورت تأمین منابع مالی به مسابقات اعزام شوند.

, ,
,
, تیم های ورزشی و علمی نیازمند حمایت مسئولین هستند,
, شستون,
,
,

 

,


انتهای پیام/الف.د

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه