به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از دلگان پرس، استان سیستان و بلوچستان در سال 96 به عنوان مقصد گردشگری انتخاب شده بود، استانی که علی رغم اینکه مکان های گردشگری بسیار زیادی دارد اما این اماکن برای مردم ناشناخته مانده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس,یکی از این اماکن غار پوزه باغ در 20 کیلومتری شمال غرب شهرستان دلگان است، غاری که در منطقه ای گردشگری و بکر به همین اسم واقع شده است.
,
.jpg)
, میرکی یکی از اهالی این منطقه در گفتگو با خبرنگار دلگان پرس با اشاره به اینکه غار پوزه باغ برای بسیار از مردم خود شهرستان دلگان ناشناخته است، گفت: این غار در گذشته های بسیار دور محل زندگی و پنهان شدن برخی از مردم بوده است.
, دلگان پرس,وی با تاکید بر اینکه در این غار آثار زندگی مردم به وضوح قابل مشاهده است، ادامه داد: در همین دوران معاصر به دلیل عدم شناخت و عدم آگاهی کافی، برخی از افراد به غار خساراتی وارد کرده اند.
,این شهروند دلگانی با بیان اینکه غار پوزه باغ برای میراث فرهنگی و گردشگری ناشناخته است، عنوان کرد: منطقه پوزه باغ علی رغم اینکه مکان گردشگری است اما هیچ گونه جاده دسترسی مناسبی ندارد.
,
.jpg)
, میرکی اضافه کرد: عدم رسیدگی به مکان های گردشگری از سوی مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری موجب خسارت به این اماکن شده است.
,وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مسئولان از معرفی و رسیدگی مناطقی مانند غار پوزه باغ غفلت و خودداری می کنند، خود مردم منطقه باید نسبت به رسیدگی به اماکن گردشگری و فرهنگی خود اقدام کنند.
,علی رغم تماس های مکرر خبرنگار دلگان پرس با مسئول نمایندگی میراث فرهنگی شهرستان دلگان در خصوص وضعیت این منطقه گردشگری و تاریخی، اما نامبرده پاسخگو نبود.
, دلگان پرس,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه