اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی فقیه در استان زنجان:

خدمات رسانی کمیته امداد به نیازمندان در بخش مسکن و اشتغال قابل تقدیر است/ قدمهای خوب وموثری در حوزه محرومیت زدایی برداشته شده است

خدمات رسانی کمیته امداد به نیازمندان در بخش مسکن و اشتغال قابل تقدیر است/ قدمهای خوب وموثری در حوزه محرومیت زدایی برداشته شده است
نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: اقدامات کمیته امداد در خدمت رسانی به نیازمندان به ویژه در بخش مسکن و اشتغال قابل تقدیر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرزنجان،آیت اله شیخ علی  خاتمی نماینده ولی فقیه در استان زنجان در دیدار با کارکنان کمیته امداد استان زنجان با تبریک سالروز تاسیس کمیته امداد به فرمان حضرت امام (ره) ، گفت: تدبیر و اندیشه امام راحل در تاسیس کمیته امداد 22 روز پس از پیروزی انقلاب آثار و کارکردهای این نهاد مقدس را به خوبی نشان داده و منشا خیر و برکات برای جامعه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرزنجان,

وی با اشاره به اینکه شان و منزلت اجتماعی انسان مهمترین وجه شخصیتی هر فردی محسوب می شود، افزود: آثار و برکات خدمات کمیته امداد در طول فعالیت این نهاد بر هیچ کس پوشیده نیست که مهمترین آن احیای عزت نفس نیازمندان است.

,

امام جمعه زنجان با بیان اینکه کم کردن آمار نیازمندان از اهداف متعالی و ارزشمند کمیته امداد است، ادامه داد: اقدامات کمیته امداد در خدمت رسانی به نیازمندان به ویژه در بخش مسکن و اشتغال قابل تقدیر است.

,

نماینده ولی فقیه در استان زنجان  با تاکید بر اینکه قدمهای خوب و موثری توسط کمیته امداد استان زنجان در تحقق اهداف بلند این نهاد در حوزه محرومیت زدائی برداشته شده است، گفت: خدمات کمیته امداد مایه دلخوشی جامعه بوده و افزایش مشارکت مردم در برنامه های این نهاد حاصل کارکرد موثر این نهاد در حوزه فقرزدائی بوده است.

,

وی در ادامه با اشاره به اقدامات مناسب کمیته امداد در حوزه مشارکتهای مردمی به ویژه مسجدمحوری و ایجاد مراکز نیکوکاری افزود: اقدامات کمیته امداد در ساماندهی فعالیتهای خیرخواهانه مساجد در قالب مراکز نیکوکاری اقدام ارزشمندی است که موجب تشویق و ترغیب خیران برای کمک به نیازمندان می شود.

,

آیت الله خاتمی با بیان اینکه کمیته امداد در کنار انجام وظیفه اداری نوعی عبادت نیز محسوب می شود، ادامه داد: برنامه های کمیته امداد در حوزه توانمندسازی نشان می دهد با مطالعه و شناخت می توان خدمات خوبی ارائه کرد که این موضوع در کارکردهای این نهاد به خوبی ملموس است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه