اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با حضور فرمانده مرزبانی ناجا

فرمانده جدید دریابانی مازندران معارفه شد/ یک حسینی رفت و حسینی دیگر آمد

فرمانده جدید دریابانی مازندران معارفه شد/ یک حسینی رفت و حسینی دیگر آمد
با حضور استاندار مازندران و جمعی از مسئولان مرزبانی کشور و استانی فرمانده جدید دریابانی مازندران معارفه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نفاقل از بلاغ، آئین تودیع و معارفه فرماندهی دریابانی مازندران صبح امروز با حضور محمد اسلامی استاندار مازندران، قاسم رضایی فرمانده مرزبانی ناجا، سردار محمدحسین بابایی فرمانده سپاه کربلا مازندران، محمود میرفیضی فرمانده انتظامی مازندران در مجتمع بانک کشاورزی بابلسر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

یکپارچگی دستگاه‌ها موجب افزایش ضریب امنیتی می‌شود
محمد اسلامی استاندار مازندران در این مراسم اظهار کرد: نیروی انتظامی به خاطر در معرض خطر بودن متمایز از دیگر شغل‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: در بخش نظامی خط و مرز مشخص است اما در بخش مرزبانی و نیروی انتظامی خط و مرز مشخص نیست و امکان دارد دشمن از هر مسیر هجمه وارد کند.

اسلامی گفت: قدرت تشخیص و ایجاد سامانه‌های جدید از ظرفیت مرزبانی است که توانسته موجب پیشرفت مرزبانی شود.

استاندار مازندران گفت: حاکمیت وظیفه دارد تا موجب رشد و بلوغ جامعه باشد و پاسخگویی باید ضریب افزایشی داشته تا موجب جلب رضایت مردم شود و یکپارچگی دستگاه ها موجب ضریب امنیتی می شود.

وی گفت: مازندران یکی از استان‌هایی است که مردم آن سهمی زیاد در زمینه های مختلف انقلاب داشته اند که به عنوان نمونه حضور  بی شمار رزمندگان آن ها بوده است.

اسلامی خاطرنشان کرد: تمامی افراد مازندرانی نسبت به سرنوشت خود حساس هستند که حضور بیش از 90 درصدی در انتخابات اخیر نشان دهنده این ادعا است و امیدواریم روند توسعه و سازندگی مازندران از سوی مسئولان رخ دهد تا جوابگوی مردم استان باشیم.

اطاعت از رهبری پیشرفت کشور را رقم می زند
در ادامه این مراسم سردار محمدحسین بابایی فرمانده سپاه کربلا استان مازندران نیز اظهار کرد: سابقه استان مازندران در سلحشوری، دین مداری و دفاع از اهل بیت طولانی است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه ارگان های مازندران از یکدلی و یکرنگی برخوردار هستند که این امر باید تقویت شود .

بابایی با اشاره به این که قبل از انقلاب نیروهای نظامی سرباز شاه بودند و این امر خوشایند نبود گفت: پس از انقلاب نیروهای نظامی سرباز امام زمان شدند و دارای وظایف سنگین در مقابل خدا، ائمه معصومین و شهدا هستند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان این که نیت‌ها در کار باید اخلاص و رضایت خدا باشد، تصریح کرد: اگر گوش به فرمان رهبری باشیم و با نیت رضای خدا کار کنیم موجب پیشرفت در کشور می شویم.

وی گفت: هر فردی که در پی سو استفاده در کشور باشد به طور حتم در آتش جهنم قرار دارد.

دریابانان مجاهد فی سبیل‌الله هستند
حجت‌الاسلام محمداسماعیل قلی‌پور امام جمعه بابلسر نیز در این مراسم اظهار کرد: کارکنان مرزبانی همواره در حال مجاهدت هستند.
 
وی با اشاره به این که دریابانان مجاهدان فی سیبل‌الله هستند، خاطرنشان کرد: سردار حسینی یک انسان با اخلاق و انقلابی است که خدمات خوبی را در زمینه کاری و مدیریتی در استان مازندران داشته است.

قلی‌پور گفت: با تلاش باید مشکلات پیش روی استان برطرف شود.

رشد 100 درصدی برخورد با قاچاقچیان
سردار هوشنگ حسینی فرمانده سابق دریابانی مازندران نیز اظهار کرد: مراقبت از مرز دریایی به عهده دریابانی مازندران است.

وی خاطرنشان کرد: امنیت دریانوری به عهده دریابانی بوده که در 20 درصد حاکمیت مرزی تثبیت شده است.

فرمانده سابق دریابانی مازندران با اشاره به اینکه شناورها با امنیت در دریای مازندران در حال تردد هستند تصریح کرد: مازندران تنها استانی است که توانسته تمامی شناورهای استان را ساماندهی کند، اگر ناامنی در حال بروز باشد با ساماندهی نسبت به شناسایی شناور اقدام می‌شود.

حسینی گفت: سالم سازی دریا از طرح هایی بوده که در مدت بیش از 6 سال با رضایت مسافران همراه بوده و عوامل دریابانی با محوریت نیروی انتظامی از بروز هرگونه ایجاد ناامنی جلوگیری کردند.

وی خاطرنشان کرد: برخورد با قاچاقچیان یکی دیگر از ماموریت های دریابانی است که در این خصوص با رشد 100 درصدی همراه بوده است.

به گزارش بلاغ، در پایان این مراسم از زحمات از زحمات هوشنگ حسینی تجلیل و سیدتقی حسینی که فرماندهی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران را در کارنامه  به عنوان فرمانده جدید دریابانی مازندران معارفه شد.

گفتنی است در این مراسم امیرحسین سلیمانیان فرزند شهید سلمانیان از شهدای مرزبانی کشور به دستور فرمانده مرزبانی کشور به عنوان مرزیار افتخاری نیروی مرزبانی معرفی شد.
,
, یکپارچگی دستگاه‌ها موجب افزایش ضریب امنیتی می‌شود , یکپارچگی دستگاه‌ها موجب افزایش ضریب امنیتی می‌شود ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اطاعت از رهبری پیشرفت کشور را رقم می زند , اطاعت از رهبری پیشرفت کشور را رقم می زند ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, دریابانان مجاهد فی سبیل‌الله هستند , دریابانان مجاهد فی سبیل‌الله هستند ,
,
,
,
,
,
,
, رشد 100 درصدی برخورد با قاچاقچیان , رشد 100 درصدی برخورد با قاچاقچیان ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه