اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتقاد معاون سابق شهردار تهران از توئیت نجفی:

آقای نجفی کدام حرفتان را باور کنیم؟/ ما هم بدهی های دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد را پرداخت کردیم

آقای نجفی کدام حرفتان را باور کنیم؟/ ما هم بدهی های دهه هفتاد و اوایل دهه هشتاد را پرداخت کردیم
معاون برنامه ریزی و توسعه شهری و امور شورای شهرداری سابق تهران گفت: برداشت جامعه از توئیت اخیر دکتر نجفی شهردار تهران فرار از رکورد و تعطیلی پروژه های توسعه شهری در 6 ماه گذشته است، زیرا بدهی در شهرداری تهران از ابتدای تاسیس بلدیه وجو داشته است و هیچ گاه و در هیچ دوره ای صفر نشده است بنحوی که ما همدر دوره مدیریت قبلی بدهی های دهه هفتاد و اوایال دهه هشتاد را پرداخت کردیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امانی گفت: شاید آقای دکتر نجفی از خاطرشان رفته است که در گزارش 500 صفحه ای خود در صفحه 25 رسما اعلام کرده اند که سهم تملک دارایی های سرمایه ای (عمرانی)همواره بیشتر از مصارف هزینه ای بوده و بخش اعظم از بودجه شهرداری تهران صرف امور عمرانی و توسعه زیر ساخت های شهری شده است، ولی در اظهارنظرشان در یک تویئت از صرف پول مردم برای کارهای نمایشی؟ و بذل و بخشش بی پروا از جیب مردم تهران در هزینه های غیر ضروری سخن گفته اند؟ کدام یک را باور کنیم؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

معاون سابق شهرداری تهران گفت: گزارش رسمی و کتبی ایشان را قبول کنیم که البته اعتراف به بخشی از حقایق گذشته و کارآمد بودن سیستم مدیریت دوره قبل است یا توئیت سیاسی شان را؟ هر چند تناقض گویی شهردار سابقه دارد به نحوی که ابتدا در صحن علنی شورا  در حضور خبرنگاران  شهرداری و ناجا را به عقد صوری  و صرف  هزینه آن در انتخابات متهم  کردند اما بعدا  که با شکایت نیروی انتظامی مواجه شدند عذر خواهی کرده و حرفشان را پس  گرفتند.

,

امانی همچنین به تناقض گویی شهردار تهران در زمینه  تعداد  نیروی انسانی شهرداری اشاره کرد و گفت  از 125 هزار نفر تا 68 هزار نفر آمار متعددی است که ایشان در این زمینه ارایه کرده اند در حالیکه شهردار تهران  بعنوان  یک جایگاه حقوقی باید اظهارات خود را سنجیده  و حساب شده مطرح کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه