اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاندار مرکزی:

بهره‌برداری از سیستم کنترل «بوتادین» و «پلی‌بوتادین» پتروشیمی شازند/طلب امور مالیاتی از پتروشیمی با بستن حساب‌ها وصول نمی‌شود

بهره‌برداری از سیستم کنترل «بوتادین» و «پلی‌بوتادین» پتروشیمی شازند/طلب امور مالیاتی از پتروشیمی با بستن حساب‌ها وصول نمی‌شود
استاندار مرکزی در جریان بازدید از شرکت پتروشیمی ایران در شهرستان شازند گفت: خوشحالیم که در پایان سال ۹۶ شاهد افتتاح سیستم جدید کنترلی «بوتادین رابر» در این شرکت هستیم؛ که با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سید علی آقازاده، استاندار مرکزی در جریان بازدید از پتروشیمی شازند با بیان اینکه این شرکت با تولید حدود دو میلیون تُن در سال، از صنایع سبز استان است که جای تقدیر و تشکر دارد، گفت: خوشحالیم که در پایان سال ۹۶ شاهد افتتاح سیستم جدید کنترلی «بوتادین رابر» در این شرکت هستیم؛ که با هزینه‌ای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,


استاندار مرکزی بیان کرد: این شرکت، امسال حدود ۳۰۰ میلیارد دلار صادرات به خارج از کشور داشته است و این در حالیست که صادرات کل کشور ۴۲ میلیارد دلار بوده و سهم استان مرکزی از این میزان صادرات، یک میلیارد دلار بوده است.

,
,
 
,

 


وی اضافه کرد: پتروشیمی و صنایع جانبی در سال ۹۷ با اهداف بالاتری، نقش مهمی در افزایش صادرات ایفا خواهند کرد.

ایجاد ۴۰۰ هکتار فضای سبز توسط شرکت پتروشیمی

استاندار مرکزی با اشاره به هفته منابع طبیعی و اقدامات پتروشیمی شازند در این زمینه گفت: این شرکت ۴۰۰ هکتار فضای سبز ایجاد کرده است که زمینه آبیاری فضای سبز آن نیز از پساب شهرهای شازند، مهاجران و شرکت پالایشگاه است.

وی با اشاره به بدهی‌های مالیاتی شرکت پتروشیمی و پالایشگاه افزود: سازمان امورمالیاتی با انجام کار غیرکارشناسی برای این شرکت مشکل ایجاد کرده که این خود یک نوع خود تحریمی است که در اوج بی خردی و نگاه غیرکارشناسانه رقم خورده است.
,

, ,

 

,
,
,
, ایجاد ۴۰۰ هکتار فضای سبز توسط شرکت پتروشیمی,
,
,
,
,
 
,

 


طلب امور مالیاتی از شرکت پتروشیمی با بستن حساب‌ها وصول نمی‌شود

آقازاده اظهار کرد: ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان طلب سازمان امور مالیاتی از پالایشگاه با بستن حساب‌ها وصول نخواهد شد. در صورتی که تدبیر و تصمیم درست در مسائل اجرایی است که باعث رفع مشکلات می‌شود، متاسفانه گاهی اوقات به جای حل مسئله، شاهد پاک کردن صورت مسئله هستیم.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: بر انجام خریدها و تعاملات بانکی پتروشیمی شازند در استان مرکزی تاکید کرد.

انتهای پیام/
,

, ,

 

,
, طلب امور مالیاتی از شرکت پتروشیمی با بستن حساب‌ها وصول نمی‌شود,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه