اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

​هشدار پلیس فتا به فروشندگان و سازندگان مواد محترقه/ شهروندان توصیه های پلیس را جدی بگیرند

​هشدار پلیس فتا به فروشندگان و سازندگان مواد محترقه/ شهروندان توصیه های پلیس را جدی بگیرند
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان از برخورد این پلیس با فروشندگان و توزیع‌کنندگان مواد محترقه در فضای مجازی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی سرحدی در گفتگو با عصرهامون با بیان اینکه متاسفانه در روز‌های نزدیک به چهارشنبه آخر سال شاهد افزایش تخلفات صورت گرفته در فضای مجازی با موضوع ساخت، تهیه، خرید و فروش مواد محترقه هستیم، اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم توصیه‌های پلیس را در این خصوص جدی بگیرند، زیرا صدمات جسمی و تلفات جانی قابل جبران نیست.
وی حادثه دیده گان چهارشنبه آخر سال را طیف جوان و نوجوان دانست و ادامه داد: نقش نظارتی والدین باید علاوه بر فضای واقعی در فضای مجازی نیز فعال بوده خطرات را به فرزندان خود گوشزد کنند.
سرحدی بیان داشت: برخی از سایت‌ها و کانال های تلگرامی در زمینه آموزش طرز تهیه و ساخت مواد محترقه فعالیت می‌کنند که در این خصوص برخی افراد شناسایی شده و با همکاری دستگاه قضا با این افراد سود جو برخورد خواهد شد.
رئیس پلیس فتا سیستان و بلوچستان با هشدار به گرداندگان وبگاه ها، صفحه ها، کانال‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی مختلف که اقدام به انتشار محتوای آموزشی ساخت مواد منفجره و محترقه و همچنین فروش مواد محترقه غیرمجاز می کنند بیان داشت: که این گونه موارد توسط کارشناسان پلیس فتا رصد شده و برابر قانون با خاطیان و مجرمان رفتار خواهد شد.
وی در پایان از خانواده ها و کاربران فضای سایبر درخواست کرد که در صورت مشاهده مشاهده سایت‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی که ساخت مواد محترقه و منفجره را آموزش می‌دهند از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی اعلام نمایند تا پلیس در کوتاه ترین زمان با افراد خاطی برخورد کند.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه