اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل اوقاف مازندران اعلام کرد

میزبانی ۳۰۰ بقعه متبرکه مازندران از طرح آرامش بهاری

میزبانی ۳۰۰ بقعه متبرکه مازندران از طرح آرامش بهاری
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران گف: طرح آرامش بهاری در ۳۰۰ بقعه استان با هدف خدمات‌رسانی شایسته به زائران و مسافران نوروزی اجرا می‌‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام حیدری صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال هفتمین سال اجرای طرح آرامش بهاری اوقاف مازندران است، اظهار کرد: این طرح از ۲۵ اسفند ۹۶ تا ۱۵ فروردین ۹۷ در مازندران اجرا می‌‌شود.

وی افزود: این طرح در ۳۰۰ بقعه متبرکه مازندران با هدف خدمات‌رسانی شایسته به زائران و مسافران نوروزی، تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی با توجه به منویات رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی) و نشر معارف اسلامی، باور‌های دینی و سبک زندگی اسلامی اجرا می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه مراسم سال تحویل و آغاز سال نو در ۲۰ بقعه متبرکه مازندران اجرا می‌شود، تصریح کرد: مراسم سال تحویل در مازندران در حرم‌های مطهر امامزاده عباس ساری، امامزاده ابراهیم بابلسر، امامزاده ابراهیم امل، امامزاده عبدالله امل، بقعه اقا پلاسید و اقا بسمل رامسر، اقا سید حسین شیرود تنکابن، امامزاده عبداللوافی کلاراباد عباس‌اباد، امامزاده نبی علویکلا نوشهر، امامزاده قاسم محمودآباد، بقعه جمشید کیا سلطان نور، امامزاده یوسف بهشهر، امامزاده یوسف رضا قائم‌شهر، امامزاده عباس بندپی برگزار می‌‌شود.

حیدری از اعزام ۱۸۵ مبلغ بومی و غیر بومی به سراسر مازندران خبر داد و گفت: مبلغین در دو دوره اعزام می‌‌شوند که اولین دوره از ۲۸ اسفند ۹۶ تا ۶ فروردین ۹۷ و دومین گروه از ۷ تا ۱۵ فروردین به سراسر مازندران اعزام می‌‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در استان مازندران در مجموع ۲۸ هزار و ۷۴۱ موقوفه انتفاعی و منفعتی وجود دارد، ادامه داد: منظور از موقوفه انتفاعی موقوفاتی همچون مساجد و حسینه‌ها هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از وجود ۱۰ هزار و ۵ فقره نیت با موضوعات مذهبی در مازندران خبر داد و افزود: ۲ هزار و ۱۲۵ نیت با موضوعات خیریه، ۵ هزار و ۴۳۳ نیت با موضع اجتماعی، ۱۳۲ نیت با موضوع عتبات عالیات، ۲۹۸ نیت با موضوع مدارس علوم دینی و ۱۰ هزار و ۲۲۲ نیت در حوزه مساجد و ۴۷۹ تنیت با موضوع امامزادگان و بقاع متبرکه در سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه ثبت است.

حیدری گفت: در سایه حمایت خیران و واقفان می‌توان کارهای پسندیده‌ای در جهت تقویت فرهنگ و اخلاق جامعه و با رفع نیازهای لازم برای انجام فعالیت‌های فرهنگی کارهای مؤثری انجام داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه