اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل ساری خبر داد

سایت‌های مجازی، نمایشگاه‌های اتومبیل را از رونق انداخت/ لزوم ایجاد شهرک صنفی برای نماشگاه‌داران اتومبیل

سایت‌های مجازی، نمایشگاه‌های اتومبیل را از رونق انداخت/ لزوم ایجاد شهرک صنفی برای نماشگاه‌داران اتومبیل
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مرکز مازندران با اشاره به اینکه بازار نمایشگاه‌داران در حال رکود است و با این روند، این شغل در حال تعطیلی و انقراض است، گفت: از زمانی‌که پای سایت‌های فروش اینترنتی نظیر باما و اپلیکیشن‌های نظیر شیپور و دیوار به بازار معاملات باز شد، نمایشگاه‌های اتومبیل از رونق افتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا موسی فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، درباره وضعیت معاملات در بنگاه‌های فروش اتومبیل در مرکز مازندران اظهار کرد: بازار نمایشگاه‌داران در رکود است و همچون سنوات گذشته نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: از زمانی‌ که پای سایت‌های فروش اینترنتی نظیر باما و اپلیکیشن‌های نظیر شیپور و دیوار به بازار معاملات باز شد، نمایشگاه‌های اتومبیل از رونق افتاد.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مرکز مازندران خاطرنشان کرد: طی یک بررسی در مرکز مازندران، روزانه 160 الی 230 دستگاه خودرو تعویض پلاک می‌شود که 30 معامله هم در نمایشگاه‌های اتومبیل معامله نمی‌شود.

فلاح با بیان اینکه خیلی از بنگاه‌داران مستأجرند و توان پرداخت اجاره را ندارند، اظهار کرد: مراجعه متصدیان واحدهای صنفی برای عدم فعالیت به اتحادیه‌ها رو به گسترش است.

وی اضافه کرد: از سویی دیگر، شرکت‌ها هم با تنوع فراوان و با شرایط اقساطی گوناگون، اقدام به فروش خودرو می‌کنند و مردم هم با این شرایط، تمایلشان برای خرید خودروهای صفر به‌جای دست دوم بیشتر است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل ساری تصریح کرد: بازار نمایشگاه‌داران در حال رکود است و با این روند، این شغل در حال تعطیلی و انقراض است.

این مسئول با اشاره به فعالیت 175 نمایشگاه اتومبیل در مرکز استان بیان کرد: در گذشته روزانه سه معامله در بنگاه‌ها صورت می‌گرفت اما در حال حاضر این میزان به هفته رسیده است.

فلاح با بیان اینکه ما بارها پیشنهاد ایجاد شهرک صنفی برای نمایشگاه‌داران اتومبیل در مرکز استان را دادیم که در آن تمام خدمات نظیر تشخیص رنگ، کارشناسی فنی، قیمت‌گذاری، فروش، تعویض پلاک، دفاتر اسناد رسمی و غیره ارائه شود، ادامه داد: در صورت تحقق این موضوع، نه تنها اشتغال‌زایی صورت می‌گیرد، مسایل قضایی حل می‌شود، کاسبی رونق می‌گیرد، بلکه مشکلات ترافیکی کم می‌شود و بر اساس پیش‌بینی ما برای 3 تا 4 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود، اما مسئولان روی این موضوع، جدی تأمل و اقدام نمی‌کنند.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل مرکز مازندران در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره میزان کمیسیون معاملات در بنگاه‌های اتومبیل در مرکز استان گفت: براساس تعرفه سال 1382 کمیسیون نظارت، حق کمیسیون معاملات زیر 20 میلیون تومان، 75 صدم درصد و برای معاملات بالای 20 میلیون تومان، 65 صدم درصد است که طبق مصوبه جدید بنا شده است تا معاملات زیر 20 میلیون تومان یک درصد و معاملات بالای 20 میلیون تومان به نیم درصد تغییر کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه