اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شاید تمدنی فراتر از کنار صندل!!!

جازموریان بی شناسنامه نیست/پشت پرده بی شناسنامه جلوه دادن و بی هویت نشان دادن جازموریانیها چیست

جازموریان بی شناسنامه نیست/پشت پرده بی شناسنامه جلوه دادن و بی هویت نشان دادن جازموریانیها چیست
جازموریانی که شاید که نه قطعأ تمدنی برابر با کنارصندل و شاید فراتر از آن دارد،اینک بازیچه دست افرادی گشته که یا نا اگاهند که خرجی بر آن ها نیست، ولی افرادی که آگاهانه و با هدف سیاه نمایی دست به این عمل میزنند چه هدفی را دنبال میکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودبار ما،این ایام تیتر داغ خیلی از سایت ها،خبرگزاریها،کانال های تلگرامی و پست های اینستا گرامی گرفته تا روزنامه و توئیتر محرومیت جازموریان و مظلومیت آن است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودبار ما, رودبار ما,

چیزی که در آن دیده میشود و برای مخاطب تداعی میشود فقر مطلق،بی شناسنامه گی و بی هویتی و….است و بس.

,

نمونه بارز آن را میتوان استوری سردار آزمون دانست که در آن مردم جازموریان را بی هویت خطاب کرده بود و این یعنی پایمال شدن عزت جازموریانیها.

,

جازموریانی که شاید که نه قطعا تمدنی برابر با کنارصندل و شاید فراتر از آن دارد.

,

اینک بازیچه دست افرادی گشته که یا نا اگاهند  که خرجی بر آن ها نیست، ولی افرادی که آگاهانه و با هدف سیاه نمایی دست به این عمل میزنند چه هدفی را دنبال میکنند.

,

آیا با سیاه نشان دادن وضعیت جازموریان چه چیزی حل شده یا میشود؟آیا ما به ازای نابودی عزت و کرامت جازموریانیها آن چیزی را که به دست می آوریم برابراست.

,

سیاه نمایی صرف برای انهایی که فقط هدف جذب خییرین برای منطقه را دارند شاید در وهله اول کار درست و منطقی به نظر آید ولی ادامه این روند نه درمان واقعی است و نه چاره درد.

,

نگاه نخبگانی در این منطقه باید به سمت  خود پایداری ودرون زایی حرکت کند و درکنار نشان دادن ضعف ها و کاستی ها توانمندیها و ظرفیت های بالقوه را به نمایش گذارند و درجهت بالفعل بودن آن حرکت کنند و در این آشفته بازار خواب ادامه دار مسئولین و در ایامی که بی برنامگی و عدم برنامه ریزی برای حل مشکلات واقعی این خطه از ایران اسلامی در چارچوب ها و ساختارها مغفول مانده و در ایامی که اقتصاد مقاومتی و تولید اشتغال نفس های آخر خود را میکشد، و ایامی که شاهد وجود قارچ گونه خیلی از موسسات و خیریه ها در این منطقه هستیم که شاید به جزء معدودی از آن ها هیچ کدام درد واقعی این مردم را نفهمیده و نمیفهمند(البته با احترام به همه کسانی که باری را از دوش مردم این منطقه برداشته اند)

,

رسالت نخبگانی ایجاب میکند در این ایام آخر سال و قطعا سال بعدی به اسم(شاید اقتصاد مقاومتی و…….)مطالبه و پیگیری کنیم. چاره اصلی کار و راه حل های آن و حرکت در جهت حل واقعی مشکلات نه تسکین موقتی و موضعی که ذیلا به چند مورد اشاره میکنیم که در هر برنامه ی کوتاه مدت،میان مدت و بلند مدت به شرط عمل واقعی گذاشته شوند قطعا این چهره غبار آلود را از صورت جازموریان(در اینجا نه صرفا بخش جازموریان)کنار خواهد کشید.

,

۱-حل معضل بهداشت و سلامت( رسیدگی به وضعیت درمانگاه ها.خانه بهداشت ها و کادر پزشکی.دکتر ها وساخت بیمارستان)

,

2-۲حل مشکلات کشاورزان در هر سه مرحله کاشت،داشت،برداشت و بازاریابی فروش محصولات و همچنین بحث حمل و نقل( توسعه زیر ساختها و کمک به خرید وسایل حمل و نقل و ادوات کشاورزی پیشرفته)

,

۳_توسعه کشاورزی نوین با هدف بهره وری حداکثری در واحد سطح و توانمند سازی روستاها با هدف اشتغال و توسعه پایدار.

,

۴_رسیدگی به وضعیت آموزش و پروش در این منطقه و هم چنین سهمیه های تحصیلی و پزشکی برای این مناطق.

,

۵_اهتمام جدی جهت حل معضلات زیست محیطی و منابع طبیعی جهت زیست پایدار در این مناطق و حل واقعی مشکلات ریزگردها.

,

۶_برنامه ریزی برای شروع موجهایی برای توسعه این مناطق(موج های صنعت،خدمات و….)و و و..

,

به امید آن که سفیری واقعی برای جازموریان باشیم و در کنار کار و تلاش و پیگیری برای جازموریان احترام و عزت و کرامت آن را هم حفظ کنیم.

,

#جازموریان_بی_شناسنامه_نیست

,

#جازموریان_هویت_ماست

,

بخش جازموریان با۵۴هزار نفر جمعیت در ۶۵کیلومتری شهرستان رودبارجنوب استان کمرمان واقع شده است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه