اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت الشتر:

مدیریت جهادی باید سرلوحه امور قرار گیرد

مدیریت جهادی باید سرلوحه امور قرار گیرد
امام جمعه موقت الشتر گفت: مدیریت جهادی عامل رشد و توسعه همه جانبه کشور است که باید سرلوحه امور قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا و به نقل از لرسو حجت الاسلام صالحی با گرامی داشت یاد و خاطره شهید رجایی و شهید باهنر و نیز تبریک هفته دولت به دولتمردان گفت: هفته دولت فرصتی مناسب برای تشریح اقدامات و فعالیتهای انجام گرفته توسط دولت است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, لرسو,

وی افزود: کارکنان دولت می بایست خدمات انجام شده و پیشرفت هایی که در عرصه های مختلف صورت گرفته را بیان کنند و اگر در اجرای برنامه یا پروژه ای که دولت وعده آن را به مردم داده، وقفه ای صورت گرفته است، مسئولین علت آن را برای عموم مردم تشریح نمایند.

,

امام جمعه موقت الشتر با بیان اینکه رضایت مردم از مسئولین امری مهم است تصریح کرد: کارکنان دولت باید جلب رضایت مردم در چارچوب قانون را سرلوحه کار خود در همه لحظات قرار دهند.

,

وی رعایت اصل تکریم ارباب رجوع را از نکات مهم و مورد تأکید اسلام دانست و ادامه داد: مردم ایران اسلامی که با جان و مال خود برای احیای اسلام ناب محمدی(ص) و به رهبری امام خمینی(ره) قیام کردند و در طی بیش از سی و پنج سال در برابر هر توطئه ای ازجمله جنگ تحمیلی و انواع تحریم ها مقاومت کردند، شایسته هرگونه خدمت و احترام ازسوی مسئولین هستند.

,

حجت الاسلام صالحی در این رابطه ادامه داد: مردم، ولی نعمتان انقلاب هستند و فلسفه وجودی انقلاب، خدمت بی منت به مردم است.

,

وی در ادامه با اشاره به شعار سال گفت: شعار سال باید سرلوحه کار مدیران باشد و نباید در هیچ لحظه ای توجه به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی فراموش گردد چرا که منشأ پیشرفت درهمه عرصه ها، توجه به فرهنگ بر پایه اسلام و مکتب اهل بیت(ع) است و اگر در توجه به مقوله فرهنگ کوتاهی صورت پذیرد، صدمات جبران ناپذیری به کشور وارد خواهد شد.

,

وی روحیه جهادی در مدیریت را یک اصل اساسی در پیشبرد اهداف انقلاب دانست و یادآور شد: ملت سرافراز ایران اسلامی با روحیه جهادی توانست در هشت سال دفاع مقدس بر دشمن بعثی پیروز شود و این در حالی بود که غرب و آمریکا با هر ابزاری از صدام پشتیبانی می کردند اما چون روحیه جهاد و مدیریت جهادی سرلوحه امورات قرار گرفته بود به لطف خداوند بر دشمنان پیروز شدیم و اکنون نیز که دشمن در عرصه اقتصادی، تحریم های همه جانبه ای را متوجه کشور اسلامی مان کرده، همین روحیه جهادی در مدیریت نسخه نجات بخش جامعه است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه