به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "محمدعلی نوروزی" امروز در گفتگو با خبرنگار کلاس بیست؛ اظهارکرد: از ابتدای شروع به کار ستادهای اسکان نوروزی تعداد 12 هزار و 54 نفر در مراکز اسکان آموزش و پرورش پذیرش شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست؛,وی افزود: در مجموع 3 هزار و 348 خانوار در مدارس، خانه معلم و اردوگاه ها و مدارس ییلاقی اسکان یافتند .

رئیس اداره تعاون و امور رفاهی آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: خوشبختانه دروزش باد شدید در یکم فروردین به مسافرین در مدارس آسیبی نرسید و فقط بنرهای راهنمای مسافر کنده شد که دوباره نصب گردید.
نوروزی بیان کرد: برای اسکان نوروزی 97، تعداد 181 مدرسه در قالب یک هزار و 551 کلاس ویژه، گروه الف و ب مجهز به امکانات رفاهی شده و در اختیار فرهنگیان سراسر کشور قرار گرفته است.

وی با اشاره برنامه های فرهنگی در حاشیه پذیرش فرهنگیان در مراکز اسکان، ابراز کرد: اجرای موسیقی های محلی و سرود با لباس های توسط دانش آموزان و نمایشگاه دست ساخته های دانش آموزان در هرشهرستان یکی از برنامه های مهم تربیتی در نقش پذیری نوجوانان اهمیت و معرفی آداب و سنن به سایر اقوام کشوراست که مورد توجه مسافرین قرار گرفته است .
دبیرستاد اسکان نوروزی فرهنگیان گلستان در خاتمه گفت: گفت: بیشترین آمار پذیرش تاکنون، به ترتیب به شهرستان های گرگان، علی آباد کتول و آزادشهر اختصاص یافته است.
انتهای پیام/
وی افزود: در مجموع 3 هزار و 348 خانوار در مدارس، خانه معلم و اردوگاه ها و مدارس ییلاقی اسکان یافتند .
,

, رئیس اداره تعاون و امور رفاهی آموزش و پرورش گلستان تصریح کرد: خوشبختانه دروزش باد شدید در یکم فروردین به مسافرین در مدارس آسیبی نرسید و فقط بنرهای راهنمای مسافر کنده شد که دوباره نصب گردید.
,نوروزی بیان کرد: برای اسکان نوروزی 97، تعداد 181 مدرسه در قالب یک هزار و 551 کلاس ویژه، گروه الف و ب مجهز به امکانات رفاهی شده و در اختیار فرهنگیان سراسر کشور قرار گرفته است.
,

, وی با اشاره برنامه های فرهنگی در حاشیه پذیرش فرهنگیان در مراکز اسکان، ابراز کرد: اجرای موسیقی های محلی و سرود با لباس های توسط دانش آموزان و نمایشگاه دست ساخته های دانش آموزان در هرشهرستان یکی از برنامه های مهم تربیتی در نقش پذیری نوجوانان اهمیت و معرفی آداب و سنن به سایر اقوام کشوراست که مورد توجه مسافرین قرار گرفته است .
,دبیرستاد اسکان نوروزی فرهنگیان گلستان در خاتمه گفت: گفت: بیشترین آمار پذیرش تاکنون، به ترتیب به شهرستان های گرگان، علی آباد کتول و آزادشهر اختصاص یافته است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه