logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد :

زرق و برق و ظاهر کالای خارجی نباید ما را فریفته کند/ هدف از شعار سال رفع معضل بیکاریست

زرق و برق و ظاهر کالای خارجی نباید ما را فریفته کند/ هدف از شعار سال رفع معضل بیکاریست
معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شعار سال که به نام "حمایت از کالای ایرانی" نامگذاری شده است گفت: در واقع هدف گیری آن رفع معضل بیکاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس، محمد کاظم نظری در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: انتخاب شعار  سال که به انتخاب مقام معطم رهبری و در راستای سیاست گذاری تمام سال هست و در ادامه شعار سالهای قبل که اقتصاد بود امسال هم‌ درادامه همان شعارها شعار حمایت از کالای ایرانی انتخاب شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

  نظری عنوان کرد: در واقع هدف گیری آن رفع معظل بیکاریست  اگر براساس این شعار همه  مسئولین همت کنند و فقط  کالای ایرانی توسط ادارات ما خریداری شود و مردم عزیز و فهیم هم کمک کنند و کالای ایرانی را ترجیح بدهند یقینا بخش معظمی از جوانان بیکار ما شاغل خواهند شد چرا که اشتغال پایدار صرفا درسایه تولید حاصل می شود و تولید هم با رونق کالای تولید داخل ممکن است.

,

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: اینجانب به عنوان فرزند کوچکی از مردم در این راستا همه تلاش خودم را به کار خواهم بست و از همگان هم تقاصا دارم همه سعی و تلاش خود را برای تحقق این شعار بکار گیرند.

,

نظری تصریح  کرد: انتطار می رود رسانه های ما  به ویژه صدا و سیمای ما هم  تبلیع کالای ایرانی را تسهیل کند  زرق و برق و ظاهر کالای خارجی نباید ما را  فریفته کند، دوام کالای ایرانی و مهمتر از آن یک جهاد  ملی است برای ایجاد اشتغال و  کاهش بسیاری از معضلات و آسیبهای اجتماعی و اعتلای ایران  اسلامی. درود بر فر زندان شایسته ایران اسلامی درود بر رهبری معظم و با تدبیر و درود بر دولتمردان  سختکوش  درود براین ملت بزرگ وفداکار.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه