logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

حمایت از کالای ایرانی

خرید کالای ایرانی مبارزه با حاکمیت سرمایه داری خارجی/ حمایت از تولید داخلی مصداق جهاد اقتصادی است

خرید کالای ایرانی مبارزه با حاکمیت سرمایه داری خارجی/ حمایت از تولید داخلی مصداق جهاد اقتصادی است
بدون شک تحقق شعار سال راهی برای بی‌نیازی کشور و تقویت اقتصادی خواهد بود، پس همه با هم باید به حمایت از این مهم بپردازیم و اجازه ندهیم جوانان‌مان بیکار شده و پول‌مان به جیب تولیدکنندگان خارجی برود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ در سال‌های اخیر بسیاری از کارخانه‌های بزرگ کشور تعطیل و از چرخه تولید خارج شدند، کارگران زیادی بیکار و بسیاری از تولیدکنندگان ورشکست شده و با مشکلات زیادی در این زمینه مواجه شدند.

وقتی کارخانه‌هایی چون ارج که سابقه‌ای طولانی در تولید لوازم خانگی داشته و در این سال‌ها کیفیت محصولات آن بر همگان آشکار شده بود و آن اعتمادی که یک واحد تولیدی باید در بین مردم کسب می‌کرد به دست آورده بود تعطیل شد، بسیاری این سوال در ذهن‌شان ایجاد شد که چرا کارخانه‌هایی با این سابقه درخشان به یکباره از چرخه تولید خارج می‌شوند؟
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
, ,


با حمایت از کالای ایرانی، از بیکاری جوانان‌مان جلوگیری می‌کنیم

واردات و قاچاق می‌تواند یکی از علل از چرخه خارج شدند واحدهای تولیدی داخلی باشد، اما در این بین نباید از استقبال مردم برای خرید این دست کالاها غافل شد، چون مردم ایران اگر بخواهند می‌توانند با خرید نکردن محصولات خارجی راه را بر ورود آن‌ها ببندند و اجازه ندهند هر روز بر تعداد بیکاران در کشور افزوده شده و ایران تبدیل به بازار فروشی برای کالاهای خارجی و تقویت اقتصادی کشورهای مبدا شود.

کالای ایرانی با همه کم و کاستی‌ها، ساخته دست فرزندان این سرزمین است

اگر ما از تعطیلی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی و بیکاری جوانان‌مان گلایه داریم، خودمان باید دست به کار شویم و از امسال که رهبر معظم انقلاب آن را با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" نام‌گذاری کردند، خرید کالای ایرانی را در برنامه خود قرار داده و بپذیریم کالای ایرانی با همه کم و کاستی‌ها، ساخته دست فرزندان این سرزمین است، ایرانیان باید با حمایت از تولیدات داخلی به تولیدکنندگان این فرصت را بدهند تا کاستی‌های محصولات‌شان را شناسایی و رفع کنند.

مصرف‌کنندگان به دنبال کیفیت بالا هستند/ قطعا از کالای ایرانی حمایت می‌کنیم

یکی از شهروندان شهرکردی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: از بعضی از مارک‌های داخلی که امتحان‌شان را پس داده‌اند استفاده می‌کنم اما در مواقع خرید کالای ایرانی همواره این نگرانی وجود برایم دارد که آیا آن کیفیتی که مدنظرم است دارد یا خیر.

وی با اشاره به اینکه در خرید لباس و کفش همیشه کالای ایرانی در نظرم هست افزود: کفش‌های ایرانی قیمت‌شان کمی بالاست اما کیفیت خوب و قالب استانداردی دارند و به همین دلیل همیشه به سمت خرید کفش ایرانی می‌روم.

,
, با حمایت از کالای ایرانی، از بیکاری جوانان‌مان جلوگیری می‌کنیم,
,
,
,
, کالای ایرانی با همه کم و کاستی‌ها، ساخته دست فرزندان این سرزمین است,
,
,
,
, مصرف‌کنندگان به دنبال کیفیت بالا هستند/ قطعا از کالای ایرانی حمایت می‌کنیم,
,
, جهانبین نیوز,
,
,
, ,


این شهروندان شهرکردی اضافه کرد: امروز برای خرید هدیه روز مرد و روز پدر به بازار آمده‌ام و از ابتدای خروج از خانه تصمیم گرفتم که جنس ایرانی خریداری کنم تا بتوانم کمکی در حمایت از کارگران کشورم داشته باشم.

وی بیان داشت: تولیدکنندگان این خواسته مصرف‌کنندگان را در نظر داشته باشند که ما به دنبال کالای با کیفیت هستیم و بیشتر تمایل به خرید اجناس ایرانی داریم پس اگر کیفیت تولیداتشان را بالا ببرند قطعا ما از کالای ایرانی استقبال خواهیم کرد.

مسئولان در حمایت از کالای ایرانی پیش‌قدم شوند

در این بین مسئولان نیز با حمایت از تولیدکنندگان و فراهم کردن امکانات لازم برای آشنایی تولیدکنندگان داخلی با روش‌های نوین تولید و بستن مبادی ورود کالای قاچاق و وارداتی می‌توانند در تحقق شعار سال نقش‌آفرین باشند.

فرهنگ‌سازی برای خرید کالای ایرانی باید ایجاد شود و مسئولان باید با پیش قدم شدن در استفاده از این تولیدات داخلی، مردم را تشویق به حمایت از کالاهای ایرانی کنند، چون اگر مردم ببینند همه به حمایت از تولیدکنندگان داخلی گام برداشته‌اند قطعا به میدان آمده و اجازه نمی‌دهند کارخانه‌ها و کارگاه‌های کشور هر روز ضعیف‌تر و غیرفعال‌تر شوند.

برای حمایت از کالای ایرانی، فقط ایرانی می‌فروشیم

امیر میرزاخانی یکی از فروشندگان چهارمحالی که در فروشگاه‌شان فقط اجناس ایرانی عرضه می‌کنند در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: ما در فروشگاه‌مان فقط اجناس ایرانی داریم چون این راهی است برای حمایت از کالاهای ایرانی.

,
,
,
,
,
, مسئولان در حمایت از کالای ایرانی پیش‌قدم شوند,
,
,
,
,
,
, برای حمایت از کالای ایرانی، فقط ایرانی می‌فروشیم,
,
, جهانبین نیوز,
, ,


وی ادامه داد: ما به دنبال آن هستیم که راه را بر ورود کالاهای غیرضروری و کالاهایی که خودمان در کشور فناوری تولید آن را داریم ببندیم و به همین دلیل در این فروشگاه علاوه‌بر عرضه کالای ایرانی اقدام به نصب جملاتی برای تشویق خانواده‌ها به خرید جنس ایران کرده و درواقع فرهنگ‌سازی را نیز سرلوحه کارمان قرار داده‌ایم.

,
,
, ,


میرزاخانی یادآور شد: برای تشویق مردم به خرید کالای ایرانی هیچ سودی به اجناس‌مان اضافه نکردیم و فقط هزینه جابجایی را اعمال کرده‌ایم.

به گزارش جهانبین نیوز؛ بدون شک تحقق شعار سال راهی برای بی‌نیازی کشور و تقویت اقتصادی خواهد بود، پس همه با هم باید به حمایت از این مهم بپردازیم و اجازه ندهیم جوانان‌مان بیکار شده و پول‌مان به جیب تولیدکنندگان خارجی برود.

انتهای پیام

,
,
,
, جهانبین نیوز,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه