logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

معاون جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان خبر داد:

3632مصدوم در 212حادثه نوروزی/ پایان طرح امداد و نجات نوروزی تاپایان وقت امروز

3632مصدوم در 212حادثه نوروزی/ پایان طرح امداد و نجات نوروزی تاپایان وقت امروز
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای طرح نوروزی امسال تاکنون 212مورد حادثه به جمعیت جمعیت هلال احمر استان اعلام شده و سه هزار و 632مصدوم این حوادث درمان سرپایی یا به مراکز درمانی انتقال داده شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن مصفا در گفت و گو با عصرهامون، با اشاره به ثبت 212حادثه در ایام نوروز که ده هزار و 279مصدوم داشته است،افزود: در این حوادث 3هزار و 632 مصدوم تا پایان روز گذشته به ثبت رسیده که از این تعداد سه هزار و 596 نفر درمان سرپایی و 38 نفر به مراکز درمانی انتقال داده شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
وی ادامه داد: در این بازه زمانی،13 عملیات رهاسازی توسط امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان انجام شده است.
وی با بیان اینکه از کل تعداد حوادث به وقوع پیوسته نوروزی که به هلال احمر اطلاع رسانی شده، 38 مورد جاده ای بوده است، بیان کرد: در طی مدتی که از طرح نوروزی می گذرد، 473 تیم عملیاتی با هزار و 926 نفر نیرو به همراه 317 دستگاه آمبولانس، و بهره گیری از توان بالگرد، خودروی نجات و قایق کار خدمات رسانی به حادثه دیدگان را انجام داده اند.
مصفا خاطر نشان کرد: در این مدت هزار و 119خانوار شامل شش هزار و 631 نفر در چادرهای هلال احمر اسکان داده و مواد غذایی و امکانات لازم به آنها داده شده است.
وی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی توسط مسافران و گردشگران، خاطر نشان کرد: گردشگران و مسافران می توانند در صورت وقوع هرگونه حادثه ای، مراتب  را از طریق شماره تماس 112 اطلاع رسانی کنند تا در سریعترین زمان خدمات لازم به حادثه دیدگان داده شود.
وی تصریح کرد براساس برنامه ریزی انجام شده، 57 پایگاه ثابت، سیار و موقت امداد و نجات در قالب طرح نوروزی در نقاط مختلف استان آماده ارائه خدمات به آسیب و حادثه دیدگان احتوالی در حواث مختلف می باشند.
شایان ذکر است طرح نوروزی جابجایی امداد و نجات از 25 اسفند تا پایان وقت 15 فروردین درحال انجام می باشد.
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه