اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی:

ارائه خدمت به بیش از ۳۰۰ هزار مسافر در طرح های ملی نوروزی هلال احمر آذربایجان غربی

ارائه خدمت به بیش از ۳۰۰ هزار مسافر در طرح های ملی نوروزی هلال احمر آذربایجان غربی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی گفت: طرح های امسال رشد بی‌نظیری از ارائه خدمات ارزنده به مسافرین نسبت به سال قبل به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسن محمودی اصل زاده در گفت و گو با اروم‌نیوز، با اشاره به جمع تعداد مسافرین مراجعه‌ کننده به پست‌های ایمنی و سلامت این استان در طول این طرح، اظهار داشت: تعداد ۳۰۲ هزار و ۶۴۳ نفر مهمان نوروزی با مراجعه به ۲۶ پست ایمنی و سلامت مستقر در ورودی شهرها و مراکز پر تردد و توریست پذیر از خدمات و راهنمایی‌های آنها در طول طرح بهرمند شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم‌نیوز,

وی، افزود: در طول این طرح، نزدیک به ۵ هزار و ۱۱۹ نفر نمازگزار فریضه دینی خود را در ۱۹ خیمه نماز این جمعیت ادا کرده و تقریباً ۹هزار و ۷۲۹ نفر از خدمات سلامتی این جمعیت ازجمله کنترل فشارخون و ارائه نکات ایمنی و امدادی بهره بردند.
وی، از میزبانی مسافرین کودک در فضای دوستدار کودک خبر داد و افزود: در طول طرح ملی ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی، ایستگاه های متعلق به نونهالان و کودکان پذیرای بیش از ۲۱۳۴۵ کودک بود که با بازی‌های مختلف، نقاشی و آموزش غیرمستقیم علاوه بر پر کردن اوقات فراغت این کودکان، با مفاهیم ابتدایی امداد و کمک‌های اولیه آشنا شدند.
محمودی اصل زاده، در پایان یادآور شد: بیش از ۱۵۱ هزار و ۳۹۶ عدد بروشور، نقشه و سایر اقلام فرهنگی دربین مسافران توزیع‌شده است و ۱۴۴۰ نفر به روز عضو در طول اجرای این طرح مشارکت داشتند.
وی، در خصوص کمپین نه به تصادفات جاده ای گفت: هدف از تشکیل و راه اندازی این کمپین آگاه سازی و حساس سازی جامعه نسبت به خطر تصادف و تبعات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می باشد که در طول طرح نوروزی ۲۳۱۳۰ نفر به تصادفات جاده ای نه گفته اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی، ضمن اشاره به آمار و عملکرد معاونت امداد و نجات اظهار کرد: در طول طرح ملی امداد و نجات هلال احمر استان آذربایجان غربی از تاریخ ۲۵ اسفند ماه تا ۱۵ فروردین ۹۷، از بین ۵۴۰ نفر از مسافران حادثه دیده، ۳۹۶ نفر دچار مصدومیت شده اند که ۲۰۴ مورد از حادثه دیدگان امدادرسانی شده و ازین تعداد ۱۱۲ نفر به مراکز درمانی انتقال یافته و ۱۴۳ نفر دیگر به صورت سرپایی درمان شده اند.
محمودی ادامه داد: اسکان اضطراری ۱۱ خانوار از مسافران و حادثه دیدگان نیز ازجمله اقدامات معاونت امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر در طول شروع طرح امداد و نجات نوروزی ۹۷ تا به امروز است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه