به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن شانقی مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی، در گفتگو با اراک امروز؛ با اشاره به تاثیر افزایش صادرات بر رشد تولید و اشتغال گفت: صادرات، خود به عنوان یک عامل مهم و تأثیرگذار در تولید کل کشور به شمار میآید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز, ,
,
, شانقی به رشد ۹۲ درصدی صادرات ماهیان زینتی از استان در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ اشاره کرد و افزود: در سال ۹۶ صادرات ماهیان زینتی از استان به یک میلیون و ۴۵۳ هزار و ۳۷۴ قطعه رسید.
,وی ادامه داد: بیشترین صادرات ماهیان زینتی از استان به کشورهای افغانستان و عراق انجام شده است.
,شانقی بیان کرد: همچنین در سال گذشته تخممرغ خوراکی به مقدار ۲۹۹ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم با افزایش ۳۶ درصدی به کشور عراق و مقدار ۶۸ هزار قطعه پولت تخمگذار با رشد ۱۳ درصدی به کشور ارمنستان و ترکمنستان صادر شده است.
,مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: مرغ منجمد صادراتی به مقدار ۹۳ هزار و ۶۸۲ کیلوگرم که با نظارت این اداره کل به عراق و مقدار ۱۱۲ هزار کیلوگرم پا و پنجه مرغ به ویتنام صادر شد.
,وی با اشاره به صادرات مقدار ۳ هزار و ۶۹۷ کیلوگرم کُرک بُز به کشور ایتالیا افزود: مقدار ۳ هزار و ۲۱۲ تُن خوراک و مکمل طیور به کشورهای افغانستان و ترکمنستان صادر شده است.
,شانقی به رشد ۷۷ درصدی صادرات عسل از استان اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۴۰ هزار کیلوگرم عسل از استان به مالزی صادر شده است.
,مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم امسال گام های ارزندهای را در راستای تحقق شعار سال ۹۷ با عنوان «حمایت از کالای ایرانی برداریم.»
,انهای پیام/
]
ارسال دیدگاه