logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیریت حوزه بخش اقتصادی مازندران باید اصلاح شود/جایگزین روبل به جای دلار در مبادلات اقتصادی مازندران و روسیه

مدیریت حوزه بخش اقتصادی مازندران باید اصلاح شود/جایگزین روبل به جای دلار در مبادلات اقتصادی مازندران و روسیه
رئیس اتاق بازرگانی مازندران گفت: نگاه ما این است که حوزه اقتصادی مازندران باید اصلاح شود و اگر نشود در پایان سال اقدامی برای حمایت از کالای ایرانی انجام نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، عبدالله مهاجر در نشست با فعالان اقتصادی مازندران در سالن پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: بسیاری از شرکت‌های بزرگ استان مازندران بیش از 30 درصد مواد اولیه کارخانه که باید تولید شود افزایش پیدا کرده است.

وی با اعلام اینکه 20 درصد هزینه کارگری هم افزایش پیدا کرده است، تصریح کرد: در این حوزه نیاز به توجه ویژه‌ای داریم.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اعلام اینکه مدیریت هزینه یکی از نیازهای ضروری است، گفت: تولید کننده در شرایط فعلی با چالش جدی مواجه هستند.

این مسئول با اعلام اینکه برای تولید مازاد بر مصرف صادرات تعریف شود، افزود: در این حوزه نیاز به حمایت‌های جدی داریم.

مهاجر ادامه داد: اگر در قیمت تمام شده مدیریت نشود و اگر اتفاق درست نشود، شعار صادرات کشور محقق نمی‌شود و موانع صادرات باید برطرف شود.

وی با اعلام اینکه وظیفه بخش خصوصی بازاریابی است، افزود: اگر به درستی عمل کنیم مرکبات، آبزیان، طیور و بسیار از تولیدات ما صادر می‌شود، ابزار صادرات در اختیار ما نیست، اتاق بازرگانی تنها می‌تواند مشاوره بدهد، این وظیفه ما هست، وسیله و کلید واژه حل مشکل صادرات در اختیار دولت است.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اعلام اینکه روبل در مبادلات اقتصادی بین مازندران و روسیه مورد استفاده قرار می‌گیرد، خاطرنشان کرد: صحبت‌های اولیه در این ارتباط انجام شده است.

این مسئول با اعلام اینکه حوزه اقتصادی استان مازندران باید فعال باشد، ادامه داد: مدیران حوزه اقتصادی وقتی با شعار عمل کنند نمی‌توانند به جایی برسند.

مهاجر گفت: نگاه ما این است که حوزه اقتصادی مازندران باید اصلاح شود و اگر نشود در پایان سال اقدامی برای حمایت از کالای ایرانی انجام نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه