logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اشتغالزایی برای 8نفر دستاورد بانوی کارآفرین/ باور داشتن توانایی رمز موفقیت در کار است

اشتغالزایی برای 8نفر دستاورد بانوی کارآفرین/ باور داشتن توانایی رمز موفقیت در کار است
یک بانوی کارآفرین موفق در زمینه اقتصاد مقاومتی توانسته علاوه بر تامین مخارج زندگی خانواده خود زمینه اشتغالزایی را برای 8 نفردیگر هم به طور مستقیم و غیر مستقیم ایجاد کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، پرورش طیور از گذشته های دور در ایران رایج بوده و خانواده های روستایی و عشایری، با نگهداری تعدادی مرغ و خروس، آن ها را پرورش داده و با استفاده از گوشت، تخم و پر آنها، بخشی از نیازهای خانواده را تامین کرده و مقدار اضافه بر مصرف خود را به شهرها برده و می فروختند و در یک نمونه خیلی کوچک، ضمن تامین بخشی از نیازهای خود، به چرخه اقتصادی کشور نیز کمک می کردند، همان روشی که امروز نام اقتصاد مقاومتی بر آن گذاشته شد و تلاش های فراوانی برای به نتیجه رساندن آن در حال انجام است.
اجرای موفق این طرح(اقتصادمقاومتی) توسط کارآفرینان در سیستان وبلوچستان باعث شد که بسیاری از کارجویان دیروز امروز به کارآفرینان خبره تبدیل شوند.
در روزگاری که اغلب افراد دم از بیکاری می زنند و فقط به دنبال کار دولتی و استخدامی در ادارات هستند افرادی هم وجود دارند که با عمل به توصیه های رهبر انقلاب با روی آوردن به اقتصاد مقاومتی برای خود کسب وکار پر درآمدی راه اندازی کرده و با همت و تلاش خود سعی در گذراندن زندگی دارد.
افرادی که نه تنها نان آور خانه خود می شوند بلکه با راه اندازی یک کارگاه یا واحد تولیدی کوچک اما زود بازده زمینه اشتغالزایی را برای چندین نفر دیگر هم فراهم می کنند..
صدیقه بلوچ زهی بانوی کارآفرین در شهرستان خاش یکی از فعالان عرصه تولید، اشتغال و اقتصاد مقاومتی است که با همت و پشتکار خود توانسته با پرورش مرغ بومی، مرغ شاخدار و غاز در این زمینه موفق باشد.
وی توانسته با سرمایه اندک اقدام به راه اندازی یک واحد تولیدی کوچک کند و علاوه بر تامین مخارج زندگی خانواده خود برای 8 نفردیگر هم به طور مستقیم و غیر مستقیم زمینه اشتغال را فراهم کند.
این بانوی کارآفرین رمز موفقیت خود را پشتکار و باور داشتن توانایی خود دانست و گفت: برای رسیدن به آرزوها نباید فرصت های کاری را از دست بدهی باید با توجه به علاقه و موقعیتی که وجود دارد یک کسب و کار ایده آل را شروع کرد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه