اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سرلشکر موسوی:

بزرگترین آرمان و آرزویم محو و نابودی رژیم صهیونیستی است

بزرگترین آرمان و آرزویم محو و نابودی رژیم صهیونیستی است
فرمانده کل ارتش با بیان اینکه بزرگترین آرمان و آرزویم محو و نابودی رژیم صهیونیستی است، گفت: سپاه و ارتش برادرند و در هر جنگی قرار است پیش مرگ هم باشیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرلشکر عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در مصاحبه با برنامه بدون تعارف بخش خبری ۲۰:۳۰ در خصوص گذشته خود گفت: من به صراحت معروفم و در فقیرنشین ترین محله قم به دنیا آمده ام و همانجا بزرگ شده ام. از شش سالگی تا زمانی که به ارتش آمدم کار می کردم در کوره ها گرفته تا بلیط فروشی و حتی خبرنگار بودم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه گفت: تا دوازده کلاس را در دوازده جا خواندم تا دیپلم گرفتم. تقریبا در اکثر دوره های نظامی شاگرد اول بودم. در دوره عالی هنوزکسی نتوانسته رکورد من را بیاورد.

,

امیر موسوی در خصوص دلایل علاقمندی خود به ارتش افزود: به شدت به شخصیت شهید فلاحی علاقمند بودم.

,

فرمانده کل ارتش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فکرمی کردید فرمانده ارتش شوید، تصریح کرد: هیچ به این موضوع فکر نمی کردم. شاید کمتر کسی مثل من می دانست این صندلی چقدر داغ است. فکر می کنم خدا که من را تا اینجا آورده است می خواسته شرمنده شهدا نشوم.

,

وی در خصوص آرزوهای هایش در جوانی گفت: همیشه آرزو داشتم چندتا زمین فوتبال احداث کنم و تا چهارده سالگی این آرزوی من بود. بعد آرزویم این بود که چند خانه داشته باشم و به تازه داماد و عروس ها بدهم تا در آن زندگی کنند که البته تا حدودی به این آرزو رسیده ام.

,

سرلشکر موسوی در ادامه افزود: آرمان و آرزویم امروز محو و نابودی رژیم صهیونیستی است. الان آرزو دارم ارتش را به جایی برسانم که الگو شود چون این ظرفیت در ارتش وجود دارد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی تان از توان ارتش چیست؟ گفت: ما قطعا در مقابل تهدیدات اصلی پیروز میدان هستیم و برای دنیا و مردم این موضوع معلوم شده است. از جنگ استقبال نمی کنیم اما اگر پیش آمد آنگه شود پدید که نامرد و مرد کیست؟ می دانند که طرف ایران بیایند چه ضربه ای خواهند خورد و نتوانسته اند بیایند.

فرمانده کل ارتش در خصوص تلاش ها برای اختلاف افکنی بین سپاه و ارتش تصریح کرد: طبیعی و منطقی است؛ خوردن به یک دیوار بتنی منسجم سخت است. سپاه و ارتش برادرند و در دوران دفاع مقدس خونمان کنار هم ریخته است و در هر جنگی قرار است پیش مرگ هم باشیم.

,
,
,
,
,

امیر موسوی در خصوص حقوق خود گفت: عضو هیات علمی هستم. استاد ها حدود ۹ میلیون می گیرند و دانشیار ها حدود هشت میلیون.

,

وی در پایان افزود: نظام سلطه با ما در جنگ است و این جنگ تمام عیار است و گفتند که ابزار فضای مجازی سلاح آنها است. باید مراقبت کنیم. نیروهای مسلح کار خو د را می کنند اما در فضای مجازی همه هشتاد میلیون رزمنده ایم.

,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه