اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان:

اولین مراسم پاکسازی در بهارستان اجرا شد/ تغییر نگرش و رفتار شهروندان در برخورد با طبیعت، هدف اصلی این مراسم بود

اولین مراسم پاکسازی در بهارستان اجرا شد/ تغییر نگرش و رفتار شهروندان در برخورد با طبیعت، هدف اصلی این مراسم بود
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان گفت: بازخوردهای شرکت‌کنندگان در مراسم پاکسازی بر نقش برگزاری اینگونه مراسم‌ها، در تغییر نگرش و رفتار شهروندان صحه می گذارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شیدا آکار رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان در گفت‌وگو باخبرنگار بهارستانه با اشاره به اجرای اولین مراسم پاکسازی در روز زمین پاک، بیان داشت: این مراسم با شعار “نه به کیسه‌های پلاستیکی” در شهرستان بهارستان برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,

وی در رابطه با جزئیات برگزاری این مراسم، گفت: برنامه پاکسازی در حاشیه بلوار ولایت به سمت مرکز دپوی زباله در نسیم شهر با همکاری شهرداری نسیم شهر و آموزش و پرورش ناحیه ۲ بهارستان و با حضور ۵۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان ولایت به همراه پرسنل این اداره و شهرداری نسیم شهر اجرا شد.

,

آکار هدف از اجرای این برنامه را فرهنگسازی و توجه بیشتر مردم شهرستان به مسئله حفظ زمین برشمرد و عنوان داشت: در تمام مدت برنامه به دلیل لمس آلودگی از نزدیک و اثرات رها کردن زباله‌ها در تخریب محیط و زیبایی آن، دانش آموزان و حاضرین بر لزوم مراعات نکات زیست محیطی بیش از پیش اذعان نمودند که این بازخورد بر نقش برگزاری اینگونه مراسم‌ها، در تغییر نگرش و رفتار شهروندان صحه می گذارد.

,

وی باتاکید بر اینکه در بخش عمده ای از کشورهای پیشرفته از ظروف و کیسه‌های قابل بازیافت برای تولید و استفاده، بهره می برند، تصریح کرد: بیشترین زباله جمع آوری شده در روز زمین پاک را ظروف یکبار مصرف و پلاستیک تشکیل می دادند.

,

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به اینکه امروزه علی‌رغم علم به ماندگاری طولانی مدت پلاستیک در طبیعت و تاثیرات جبران ناپذیر آن بر محیط زیست، استفاده از ظروف یکبار مصرف و پلاستیک شدت گرفته است، افزود: متاسفانه مردم کشور ما یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان ظروف یکبار مصرف و نایلکس در دنیا می باشند، بنابراین همه ما به عنوان ساکنان زمین می توانیم با تولید و مصرف کمتر پلاستیک به بهبود وضعیت محیط زیستمان و بهتر شدن حال زمین کمک نماییم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه