اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس انجمن صنفی کارگران ایران پوپلین رشت:

نداشتن امنیت شغلی اولین دغدغه تمام کارگران است/ قوانین کار خوب است اما به درستی اجرا نمی شود

نداشتن امنیت شغلی اولین دغدغه تمام کارگران است/ قوانین کار خوب است اما به درستی اجرا نمی شود
رئیس انجمن صنفی کارگران ایران پوپلین رشت با بیان اینکه قوانین بسیار خوبی در رابطه با حق و حقوق کارگران وجود دارد اما اجرا نمی شود، گفت: اگر قوانین اجرا شود مشکلات حل می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز زعیمی در گفت و گو با خبرنگار ۸دی ضمن تبریک روز کارگر اولین دغدغه کارگران در جامعه امروز را نداشتن امینت شغلی عنوان کرد و گفت: طبق گفته وزیر کار، شرکت هایی که به طور مستمر کار می کنند و تولیدی هستند باید با کارگران قراردادهای ۶ ماهه ببندند اما کارگرانی هستند که با سابقه کاری بالا قراردادهایشان یک ماهه یا دوماهه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرویز زعیمی در گفت و گو با خبرنگار ۸دی ضمن تبریک روز کارگر اولین دغدغه کارگران در جامعه امروز را نداشتن امینت شغلی عنوان کرد و گفت: طبق گفته وزیر کار، شرکت هایی که به طور مستمر کار می کنند و تولیدی هستند باید با کارگران قراردادهای ۶ ماهه ببندند اما کارگرانی هستند که با سابقه کاری بالا قراردادهایشان یک ماهه یا دوماهه است., ۸دی ,

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلات کارگران بیمه است بیان کرد: برخی از شرکت ها با اینکه هزینه بیمه را از حقوق کارگر کم‌می کنند اما به شرکت بیمه پرداخت نمی کنند.

,

رئیس انجمن صنفی کارگران ایران پوپلین رشت با بیان اینکه قوانین بسیار خوبی در رابطه با حق و حقوق کارگران وجود دارد اما اجرا نمی شود، افزود: اگر قوانین اجرا شود مشکلات حل می شوند اما متأسفانه مجریان قانون، قوانین را به خوبی اجرا نمی کنند.

,

زعیمی بازرسی از کار را جزئی از قانون کار دانست و گفت: بازرس وزارت کار موظف است به صورت ماهانه از شرکت ها بازدید کند اما گاهی این بازرسی ها انجام نمی شود و میتوان گفت که بازرسی استان گیلان ضعیف عمل می کند.

,

رئیس انجمن صنفی کارگران ایران پوپلین رشت در رابطه با افزایش حقوق در سال ۹۷ اذعان کرد: میزان معین شده حداقل حقوق کارگران با توجه به سطح زندگی امروزی نشان می دهد در حقیقت کارگران زیر خط فقر هستند.

,

وی تصریح کرد: اگر شرکت ها حقوق کارگران را هر ماه در تاریخ مشخصی بدهند کمی قابل قبول است اما حقوق ها هر چند ماه یک بار پرداخت می شود.

,

زعیمی با بیان اینکه پیامبر اکرم درباره کارگر می فرمایند که من دست کارگر را می بوسم، افزود: شرکت ها برای ۱۱ اردیبهشت که روز کارگر است باید برنامه های جامعی داشته باشند و به کارگر منزلت بدهند.

,

رئیس انجمن صنفی کارگران ایران پوپلین رشت با بیان اینکه پول در دست کارفرما است و هر زمان که بخواهد به کارگران می دهد اظهار کرد: امروز کارگری، برده داری نوین است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه