اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معلم نمونه بازنشسته:

خانواده فرهنگیان به فرزندان خود توصیه نمی کنند دنبال شغل معلمی باشند/ معلمان معماران فرهنگی کشور هستند

خانواده فرهنگیان به فرزندان خود توصیه نمی کنند دنبال شغل معلمی باشند/ معلمان معماران فرهنگی کشور هستند
ضرب المثلی است که می گوید اگر معماری اشتباهی کند خانه ویران می شود، پزشکی اشتباه کند بیماری می میرد اما اگر معلمی اشتباه کند اشتباه روی زمین راه می رود و جامعه ای به فنا می رود؛ همین ضرب المثل اهمیت جایگاه معلمان در جامعه را به خوبی نشان می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازصاحب نیوز؛ جایگاه معلمان غیر قابل توصیف است؛ حرف نگفته ای راجع به این قشر زحمت کش وجود ندارد تنها مسئولان باید به وعده هایی که داده اند عمل کند. عملی کردن وعده ها همان صدای طبل تو خالی است که صدایش از دور شنیده می شود. افلاطون در وصف معلمان چنین گفته است: «در جامعه ای که در آن پزشکان از همه محترم تر باشند مردم آن جامعه بیمارند. اگر معلم از همه ارزشمندتر باشد مردمش با فرهنگ تر هستند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

در خدمت آقای آقاجری هستیم. وی بیست سال در مدارس متوسطه و سایر مراکز آموزشی اصفهان به تدریس زبان و ادبیات فارسی و گاهی زبان عربی اشتغال داشته و پس از اتمام دوران رسمی خدمت در آموزش و پرورش کماکان به  فعالیت های فرهنگی و آموزشی مشغول است.

,

***

,

بعنوان بازنشسته صنف فرهنگیان بفرمایید، احکام جدید که قرار است مطابق رتبه بندی حقوق معلمان افزایش پیدا کند چه دیدگاه هایی را در پی خواهد داشت؟

, بعنوان بازنشسته صنف فرهنگیان بفرمایید، احکام جدید که قرار است مطابق رتبه بندی حقوق معلمان افزایش پیدا کند چه دیدگاه هایی را در پی خواهد داشت؟, بعنوان بازنشسته صنف فرهنگیان بفرمایید، احکام جدید که قرار است مطابق رتبه بندی حقوق معلمان افزایش پیدا کند چه دیدگاه هایی را در پی خواهد داشت؟,

هنوز احکام سال نود و هفت صادر نشده است که بتوانم بطور قطع و یقین اظهار نظر کنم ولی ناگفته پیداست که این درصدهای اعلام شده هیچ مشکلی را قرار نیست حل کند، بلکه سعی بر آن است که بخشی از تورم سالانه را جبران کند. در واقع قرار است اندکی از کاهش ارزش همان دریافتی سابق را ترمیم کند وگرنه شرایط معیشتی برای فرهنگیان همچون گذشته است.

,

از جهتی عده ای معتقدند که بحث رتبه بندی حقوق به نحوی تبعیض قائل شدن میان این قشر زحمتکش است. عده ای هم معتقدند که این جریان یک رقابت کاری میان همکاران ایجاد می کند که برای تدریس تلاش بیشتری انجام دهند.

,

 آیا واگذاری بخشی از فعالیت های وزارتخانه به بخش خصوصی می تواند مشکلات فرهنگیان و معلمان را کاهش دهد؟

,  آیا واگذاری بخشی از فعالیت های وزارتخانه به بخش خصوصی می تواند مشکلات فرهنگیان و معلمان را کاهش دهد؟,  آیا واگذاری بخشی از فعالیت های وزارتخانه به بخش خصوصی می تواند مشکلات فرهنگیان و معلمان را کاهش دهد؟,

واگذاری بخشی از امور مربوط به وزارتخانه به صورت پیمانی به خارج از وزارتخانه، همانند امر آموزش و پرورش که به مدارس غیر دولتی واگذار شده هزینه های معتنابهی را از دوش وزارتخانه برداشته اما برای آموزش عمومی سراسری بعضاً عوارضی هم داشته است. مثلا بنیان آموزش و پرورش عمومی خدشه دار شده است و کاهش حرمت اجتماعی معلم ازجمله این عوارض است.

,

گلایه ای فرهنگیان دارند مبنی بر اینکه اگر برخوردی با دانش آموزان شود سیاه نمایی می کنند و فرهنگیان را به چالش می کشند اما در خصوص تعرض خانواده ها و دانش آموزان نسبت به فرهنگیان صحبتی نمی شود؟

, گلایه ای فرهنگیان دارند مبنی بر اینکه اگر برخوردی با دانش آموزان شود سیاه نمایی می کنند و فرهنگیان را به چالش می کشند اما در خصوص تعرض خانواده ها و دانش آموزان نسبت به فرهنگیان صحبتی نمی شود؟, گلایه ای فرهنگیان دارند مبنی بر اینکه اگر برخوردی با دانش آموزان شود سیاه نمایی می کنند و فرهنگیان را به چالش می کشند اما در خصوص تعرض خانواده ها و دانش آموزان نسبت به فرهنگیان صحبتی نمی شود؟,

متاسفانه از قدیم الایام تنبیه در مدارس ما معمول بوده است، عمر این پدیده نامطبوع به مکتبخانه های قدیم بازمی گردد. هر یک از ما خاطره ای ناخوشایند از تنبیه مدارس در ذهنمان داریم اما با توسعه و رشد آموزش و پرورش و ایجاد مدارس گوناگون انتفاعی و غیر انتفاعی، نمونه مردمی، استعدادهای درخشان و استعدادهای غیر درخشان کار به پالایش و غربال گری دانش آموزان انجامید.

,

این پالایش و غربالگری شامل معلمان نیز شد؛ معلمان توانمند و با کارآیی بیشتر جذب مدارسی با توان مالی بیشتر و جذب دانش آموزان مستعدتر شدند. نتیجه آن شد که خبرهای ناپسندی در بعضی مدارس هر از گاهی به بیرون درز می کند که حتی در مکتبخانه های قدیم هم تصور نمی شد، اما گاهی راجع به همکاران گرامی هم رفتارهای ناپسند و غیر اخلاقی دیده می شود که واقعاً آزار دهنده و دور از ذهن است.

,

اگر  این مسائل مورد بررسی قرار بگیرند ریشه این مشکلات در خانواده هاست.

,

به نظر شما ایراد و مشکل از کجاست که با وجود اعتراضات معلمین در خصوص معیشت، گره ای از مشکلات این قشر حل نمی شود و اجرای لایحه نظام هماهنگ پرداخت حقوق سازمان دولتی محقق نمی شود؟

, به نظر شما ایراد و مشکل از کجاست که با وجود اعتراضات معلمین در خصوص معیشت، گره ای از مشکلات این قشر حل نمی شود و اجرای لایحه نظام هماهنگ پرداخت حقوق سازمان دولتی محقق نمی شود؟, به نظر شما ایراد و مشکل از کجاست که با وجود اعتراضات معلمین در خصوص معیشت، گره ای از مشکلات این قشر حل نمی شود و اجرای لایحه نظام هماهنگ پرداخت حقوق سازمان دولتی محقق نمی شود؟,

درسال های گذشته هرگاه بحث نظام هماهنگ پرداخت به موضوع ترمیم حقوق فرهنگیان اعم از شاغل و بازنشسته می کشید هجم انبوه پرسنل و بار مالی آن مانع از اقدامی موثر در این عرصه می گردید، این در حالی است که سایر وزارتخانه ها سهم خود را از افزایش سنواتی دریافت می کردند.

,

هر سال همین روند ادامه داشت تا الان که یک معلم با تحصیلات به مراتب بالاتر در مقایسه با کارکنان سایر نهادهای کشوری یا لشکری دریافتی نازل تری دارد. این اختلاف سطح دریافتی به نظر قابل تغییر نیست. در نتیجه معلمان برای تامین معاش خانواده ناگزیر به روی آوردن به مشاغلی دور از شأن خود می شوند.

,

معضلی جامعه را در برگرفته که فاصله و شکاف در دریافت حقوق فرهنگیان و سایر دستگاههای دولتی رو به افزایش است؛ این معضل چه مشکلاتی را برای جامعه فرهنگیان در بر خواهد داشت؟

, معضلی جامعه را در برگرفته که فاصله و شکاف در دریافت حقوق فرهنگیان و سایر دستگاههای دولتی رو به افزایش است؛ این معضل چه مشکلاتی را برای جامعه فرهنگیان در بر خواهد داشت؟, معضلی جامعه را در برگرفته که فاصله و شکاف در دریافت حقوق فرهنگیان و سایر دستگاههای دولتی رو به افزایش است؛ این معضل چه مشکلاتی را برای جامعه فرهنگیان در بر خواهد داشت؟,

واضح است در چنین شرایطی که دخل و خرج هیچ گونه توازنی ندارد معلمان سعی در یافتن جایگاه اجتماعی دیگری جدای از شغل فعلی خود دارند. ناکامی در این تلاش بحران های روحی روانی فراوانی برای فرد معلم و سایر اعضای خانواده اش در پی خواهد داشت. خانواده فرهنگیان حتی به فرزندان خود تاکید می کنند که به دنبال شغل معلمی نباشند.

,

این فاصله و شکاف یک نا امیدی و نارضایتی ایجاد می کند که دیده می شود یک معلم برای کاری که انجام می دهد ارزشی قائل نباشد و به درستی آموزش ندهند.

,

باید راهی که می رویم را برگردیم و اصلاح کنیم. وضع معیشتی و جایگاه اجتماعی آسیب دیده معلمان است که در بحث نمی گنجد اما از جنبه ارزشگذاری علمی و پشتوانه فرهنگی، معلمان به عنوان معماران فرهنگی کشور سخن بسیار دارند.

,

ضرب المثلی است که می گوید: اگر معماری اشتباهی کند خانه ویران می شود، پزشکی اشتباه کند بیماری می میرد اما اگر معلمی اشتباه کند اشتباه روی زمین راه می رود و جامعه ای به فنا می رود. نیاز است که مسئولان کمی به این جایگاه نگاه داشته باشند.

,

بحثی که در مورد پاداش حقوق فرهنگیان مطرح می شود، آیا کمک چشمگیری به زندگی فرهنگیان می کند؟

, بحثی که در مورد پاداش حقوق فرهنگیان مطرح می شود، آیا کمک چشمگیری به زندگی فرهنگیان می کند؟, بحثی که در مورد پاداش حقوق فرهنگیان مطرح می شود، آیا کمک چشمگیری به زندگی فرهنگیان می کند؟,

متاسفانه چون پاداش پایان خدمت هم بر اساس همان زنجیره که در پرسش های قبلی بیان شد محاسبه می شود در مقایسه با دریافتی سایر وزارتخانه ها بسیار ناچیز است و عملاً گره ای از انبوه مشکلات انباشته شده خانواده فرهنگی باز نمی کند. ما فرهنگیان تنها امیدمان به لقمه حلالی است که بر سر سفره ها می بریم وگرنه با این هزینه های گزاف حقوق ها کفاف نمی دهد.

,

آیا وعده های پیش از انتخاب وزیر آموزش و پرورش به سرانجام رسید یا به دست فراموشی سپرده شده است؟

, آیا وعده های پیش از انتخاب وزیر آموزش و پرورش به سرانجام رسید یا به دست فراموشی سپرده شده است؟, آیا وعده های پیش از انتخاب وزیر آموزش و پرورش به سرانجام رسید یا به دست فراموشی سپرده شده است؟,

شما خود به زیرکی به انتخابات اشاره کردید! روشن است که وعده انتخاباتی تاریخ مصرف ساعتی دارد نه بیشتر. شاید مردم هم به این وعده شنیدن ها عادت کرده اند که سریع تسلیم شدند. حرف تا عمل یک دنیا فاصله است.

,

باید کسی پیدا شود که این فاصله حرف تا عمل را کم کند. از فرصت استفاده کرده روز معلم را به همه کسانی که دلشان برای فرهنگ این مرز و بوم می تپد تبریک عرض می کنم.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه