logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

محمدحسن قدیری ابیانه در رابطه با گزینه‌های نهایی شهردار:

برای اداره درست شهر، باید افراد توانا را جذب کنند/برای شورا وابستگی جناحی و سیاسی حزبی مهم است

برای اداره درست شهر، باید افراد توانا را جذب کنند/برای شورا وابستگی جناحی و سیاسی حزبی مهم است
مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام گفت: اگر من عضو شورای شهر بودم، آقای چمران که فردی سالم و باتجربه هستند برای شهرداری انتخاب می‌کردم که دلسوز شهر است. وگرنه اینها نه تنها چنین انتخابی نمی‌کنند، بلکه از حضور ایشان در شورا هم وحشت دارند.
[

محمدحسن قدیری ابیانه مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام و فعال سیاسی در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیرامون انتخاب شهردار گفت: اشکال شورای شهر تهران این ‌است که در انتخاب گزینه‌ها جناحی عمل می‌کند و به دنبال بهترین گزینه که بتوانند شهر را اداره کند، نیست. برای شورا مهم این است‌ که کسی انتخاب شود که وابستگی جناحی و سیاسی حزبی به خودشان داشته باشد. در حالی که شهردار باید بتواند مشکلات شهر تهران را حل کند و وضعیت را ارتقا داده و جلوی فساد در شهرداری را بگیرد. ولی متأسفانه نه تنها در انتخاب شهردار جناحی رفتار می‌کنند و ملاک اول آنها جناحی بودن است، بلکه در انتخاب سایر مسئولین هم همین کار را می‌کنند و اصولاً به طور معمول به دنبال کسی هستند که بتوانند از سوی او منافع نامشروع خود را کسب کنند. وقتی به یک خانم که قبلا عضو شورای شهر تهران بوده، هشدار می‌دهند که باید 2 میلیارد تومان پرداخت کند تا نامش را در لیست قرار دهند، در اینجا باید پرسید که آیا بقیه افراد هم چنین پول‌هایی پرداخت کردند که نامشان در لیست رفته است؟ اصولاً کسی که قرار است چند برابر حقوقی که در دوره عضویت در شورای شهر بگیرد، آیا دنبال سوء استفاده از موقعیت خود برای سودهای بادآورده نیست؟ مثلا در شورای شهر سابق یکی از آقایان اصلاح‌طلب خیابان جنب خانه خود را در ملک شخصیش قرار داده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

قدیری ابیانه در رابطه با سیاسی کاری اعضای شورا در گزینش افراد نیز گفت: این نکته بسیار مهمی است که اگر بخواهند شهر به‌ درستی اداره شود، باید افراد توانا در این کار را جذب کنند. اما نکته دیگر این است ‌که یکی از نامزدها آقای محسن هاشمی مطرح بود که البته به یک دلیل در میان این 7 نفر انتخاب نشد. علت این بود که اگر او شهردار بشود، نفر بعدی که جایگزین او خواهد شد آقای مهندس چمران خواهد بود. حضور اقای مهندس چمران از نظر اعضای شورای شهر یک خسارت محسوب می‌شود. اما سوال اینجاست که مگر اینها می‌خواهند چه کنند که از حضور مهندس چمران ترس دارند. چرا باید از حضور او وحشت داشته باشند. مهندس چمران کسی است ‌که در زمینه معماری و شهرسازی صاحب‌نظر است و سابقاً در شورای شهر بوده است و استاد دانشگاه در این رشته است. این خود نشان می‌دهد که اینها حتی حاضر نیستند که یک اصول‌گرا در شورای شهر باشد. در حالی که او حداقل نماینده بخش بزرگی از جامعه محسوب می‌شود. اگر می‌خواستند و یا ادعای مردم سالاری و دموکرات بودن دارند، باید خودشان پیشنهاد می‌دادند که چند نفر اصول‌گرا هم در شورای شهر حضور داشته باشد. ولی متأسفانه اینگونه نیست. اگر من عضو شورای شهر بودم، آقای چمران که فردی سالم و باتجربه هستند برای شهرداری انتخاب می‌کردم که دلسوز شهر است. وگرنه اینها نه تنها چنین انتخابی نمی‌کنند، بلکه از حضور ایشان در شورا هم وحشت دارند که خود این وحشت نشانه فساد آنهاست.

,

این فعال سیاسی در پایان صحبت‌های خود اظهار داشت: الان حدود یک سال از عملکرد شورای شهر و شهرداری می‌گذرد اما خود اصلاح‌طلبان هم اعتراف می‌کنند و به این معتقد هستند که عملکرد خوبی نداشتند که خاص و چشم‌گیر باشد. انتخاب آقای نجفی هم با سن زیاد و بیماری و سابقه استعفاهای مکرر  نشان می‌دهد که اینها در انتخاب شهردار رعایت مصالح مردم را نکردند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه