اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تاریکی سهم مردم شمال سیستان وبلوچستان از روشنایی/ نارضایتی شهروندان ادیمی از خدمات شهری

تاریکی سهم مردم شمال سیستان وبلوچستان از روشنایی/ نارضایتی شهروندان ادیمی از خدمات شهری
کانال های روباز و فضای خشک و بی‌روح پارک ها، عدم روشنایی معابر و هزاران معضل دیگر در شهرستان ادیمی باعث نارضایتی شهروندان از خدمات شهری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، کمبود سیستم روشنایی، نامناسب بودن محوطه پارک ها، میادین، بلوارها و بوستان ها که خبری در آنها از پوشش گیاهی نیست و بلوارهای که به جای استشمام عطر گل و گیاه زینتی، گرد و خاک در هوا پخش می کنند، فاضلاب های روان به همراه نشست آسفالت، جولان سگ های ولگرد و هجوم حشرات موزی، بوی تعفن موجود در هوا، کمبود امکانات، نامناسب بودن فضای سبز و غیره از جمله مشکلات مردم شمال استان سیستان وبلوچستان است که از یک سو باعث نارضایتی آنها و از سوی دیگر عاملی برای نگرانی از ابتلا به بیماری های پوستی و عفونی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,

اگر چه گفتن از این معضلات تراژدی تکرای مردم در دومین استان پهناور کشور شده است اما تا کنون اقدام موثری از سوی مسئولان مربوطه در این خصوص انجام نشده تا رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.
در همین راستا تعدادی از شهروندان ادیمی زابل ضمن گلایه از عدم رسیدگی به اوضاع شهر توسط مسئولان مربوطه خواستار رفع مشکلات موجود شدند.
یکی از شهروندان ادیمی با بیان اینکه این منطقه هیچ شباهتی به شهر ندارد، گفت: اهالی این شهر از امکانات محروم هستند به گونه ای که تنها کار شهرداری ساخت نمادین چهار عدد لامپ و دوصندلی و چند سطل و پنجاه متر ساخت بازار بوده که درحال حاضر کل موزاییک ها لق شده و وقتی راه می‌روید به وضوح متوجه آن خواهید شد.
پودینه با اشاره به فضای سبز موجود در ادیمی افزود: فضای سبز و محیط این شهر از بیابان هم بدتر شده به طوری که هنگام ورود به شهر با فضای سبزی که همان اول بهارخشک شده بود مواجه می شویم که دیدن چنین صحنه هایی جز دل مردگی ثمره دیگری ندارد.
این شهروند بیان کرد: نظافت شهر در یک ماه آن هم طی دو شیفت انجام می شود و پس از آن اهالی شهر نظافت چندانی را تحت عنوان خدمات شهری از سوی شهرداری شاهد نیستند.
بارانی یکی دیگر از اهالی شهر ادیمی اظهار کرد: در این شهر مردم از حداقل امکانات تفریحی هم برخوردار نیستند و در حسرت یک پارک در حد استاندارد به سر می برند.
وی با تاکید بر این مطلب که وضعیت شهر ادیمی به هیچ عنوان قابل رضایت نیست و این مسئله به شدت در  روحیه مردم تاثیر گذاشته است، گفت: کانال های زهکش از وسط شهر و از کنار منازل مردم رد شده و به دلیل سر،باز بودن بوی تعفن و انواع حشارات فضا را در برگرفته است.
این شهروند در ادامه از وضعیت نامناسب روشنایی شهر ادیمی سخن گفت و ادامه داد: تمام چراغ برق هایی که درخیابان یعقوب لیث و کوچه شهید قجری بامری و امام خمینی(ره) وجود دارد قطع شده و علیرغم عدم روشنایی هیچ اقدامی از سوی مسئولان مربوطه انجام نگرفته است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه