logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران خبر داد

افتتاح بیش از 4 میلیارد تومان پروژه امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در مازندران

افتتاح بیش از 4 میلیارد تومان پروژه امدادی و عمرانی هفته هلال احمر در مازندران
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از افتتاح بیش از 4 میلیارد تومان پروژه امدادی و عمرانی در هفته هلال احمر با هدف توسعه پایگاه‌ها و خدمات امداد و نجات در استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، مجتبی اکبری شب گذشته در نشست خبری با اصحاب رسانه مازندران که به مناسبت هفته هلال احمر در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: 15 تا 21 اردیبهشت‌ماه، هفته هلال احمر نامگذاری شده است و شعار اصلی سال‌‌جاری، همه جا برای همه است.

وی با بیان اینکه طی هفته هلال احمر، پروژه‌های امدادی و عمرانی در سطح استان با هدف توسعه پایگاه‌ها و خدمات امداد و نجات افتتاح می‌شود، افزود: یکی از پروژه‌های در دست بهره‌برداری طی این هفته، پایگاه کوهستانی و بین شهری لیماکده در شهرستان رامسر است که با اعتبار 350 میلیون تومانی ساخت و افتتاح می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اظهار کرد: پروژه بعدی در محور هراز، افتتاح پایگاه امداد و نجات پلور با اعتبار یک‌میلیارد و 400 میلیون تومانی است که دارای شرایط ویژه‌ای هم به لحاظ ارائه خدمات درمانی و هم ارائه خدمات اسکان است.

اکبری خاطرنشان کرد: پروژه دیگری که طی این هفته افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد مرکز کنترل عملیات استان مازندران با اعتبار 2 میلیارد تومان است که در گذشته در محدوده شهری بوده و این ساختمان جدید در محدوده برون شهری و در فرح‌آباد ساری با تلاش مدیران قبلی ساخته شد و اینک در مرحله بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: تمام مراکز عملیاتی شهرهای استان از نقاط درون شهری خارج شده است و در بیرون شهرها همراه با اکیپ کامل و تجهیزات استقرار داده شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اضافه کرد: پایگاه امداد و نجات مرحوم بیژن دفتری پدر  امداد و نجات کشور که یک مازندرانی است نیز از دیگر پروژه‌هایی است که با اعتبار 300 میلیون تومان، طی این هفته افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

اکبری کاروان سلامت و اردوهای جهادی در مناطق محروم استان را از دیگر برنامه‌های هفته هلال احمر در مازندران برشمرد و بیان کرد: مسابقات امدادی، مانورهای زلزله در مدارس استان، برپایی نمایشگاه عکس و توانمندی‌های هلال احمر، چادرهای سلامت و جذب نیروهای داوطلبانه نیز از دیگر برنامه‌هایی است که برای این هفته در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه طی این هفته، سومین سال مراسم قرعه‌کشی سفر کربلا برای داوطلبانی که طی ایام نوروز به‌صورت رایگان با این سازمان همکاری داشتند، انجام می‌شود، تصریح کرد: طی سال‌جاری، نزدیک به 4 هزار نفر در ایام نوروز با سازمان هلال احمر مازندران همکاری داشتند که این آمار، یک‌پنجم آمار اعضا و جوانان هلال احمر در کل کشور است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران اضافه کرد: رونمایی از نسخه ios نرم‌افزار نجات که طی سال گذشته نسخه اندروید آن رونمایی شد، نیز طی این هفته انجام می‌شود.

اکبری در پایان از پروژه در دست اجرای ساخت 131 خانه هلال روستایی در مازندران خبر داد و گفت: تاکنون، 120 خانه هلال روستایی افتتاح و راه‌اندازی شد که 48 پایگاه، تجهیز کامل و بقیه در حال تکمیل تجهیزات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه