logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون فنی و عمرانی فرمانداری بهارستان:

بهارستان با فقر و محدودیت زمین روبه‌رو است / میانگین سرانه‌های فضای سبز

بهارستان با فقر و محدودیت زمین روبه‌رو است / میانگین سرانه‌های فضای سبز
معاون فنی و عمرانی فرمانداری بهارستان گفت: بر طبق دستورالعمل صادره از سوی استانداری تهران طی چند سال آینده سرانه‌های فضای سبز بهارستان به ۱۵ متر مربع افزایش پیدا می نماید، اما نباید فقر و محدودیت زمین در بهارستان را نادیده گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاضل نجفی جلسه معاون فنی و عمرانی فرمانداری شهرستان بهارستان در گفت‌وگو با خبرنگار بهارستانه با اشاره به برگزاری ستاد فضای سبز شهرستان بهارستان، اظهار داشت: این جلسه با حضور اعضای این ستاد و به جهت رسیدگی به مشکلات فضای سبز شهرهای بهارستان در محل دفتر معاونت فنی و عمرانی فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه, بهارستانه,

وی در ادامه به جزئیات برگزاری این جلسه اشاره کرد و گفت: جلسه مذکور با محوریت اجرای دستورالعمل صادره از سوی استانداری تهران به جهت رسیدگی و همچنین افزایش سرانه‌های فضای سبز شهرستان بهارستان تشکیل گردید.

نجفی با ابراز امیدواری از روند افزایش سرانه‌های فضای سبز شهرستان بهارستان، تصریح کرد: بر طبق دستوالعمل ارائه شده توسط استانداری تهران طی چند سال آینده و در طول برنامه ششم توسعه میانگین سرانه‌های فضای سبز بهارستان به ۱۵ متر مربع افزایش پیدا می کند.

,
,
,

وی همچنین باتاکید بر فقر و محدودیت زمین در بهارستان، اذعان داشت: باوجود این معضل، تامین اعتبار لازم در بودجه سنواتی شهرداری‌ها و همچنین استفاده از ظرفیت ‌های موجود نظیر اراضی واقع در حریم و بستر رودخانه‌های بهارستان می تواند به رسیدن میانگین سرانه‌های فضای سبز تا سطح ۱۲متر مربع کمک کند.

معاون فنی و عمرانی فرمانداری شهرستان بهارستان سرانه‌های فضای سبز شهرستان را به نسبت جمعیت موجود بسیار پایین خواند و تبیین کرد: درحال حاضر میانگین سرانه‌های فضای سبز بهارستان با در نظر گرفتن همه فضای سبز موجود در شهرها و روستاها و اطراف شهرستان، در حدود ۱/۸ متر مربع است.

وی درپایان باتوجه به اهمیت و لزوم حذف آبیاری فضای سبز با آب شرب، افزود: این امر از جمله اهداف و سیاست‌های مهم دولت می باشد که با جدیت درحال پیگیری است و همچنین پروژه‌هایی مرتبط با این موضوع هم اکنون در ۱۳۰ هزار متر مربع فضای سبز شهری و روستایی در دست اجرا می باشد.

,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه