اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بزرگترین ورزشگاه تخصصی کریکت کشور در حسرت تکمیل/کمبود اعتبار سد راه این پروژه در چابهار شد

بزرگترین ورزشگاه تخصصی کریکت کشور در حسرت تکمیل/کمبود اعتبار سد راه این پروژه در چابهار شد
تنها ورزشگاه تخصصی کریکت کشور بعد از گذشت 6 سال در سایه کمبود اعتبار خاک می خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، شهرستان چابهار از لحاظ سرانه فضای ورزشی یکی از محروم ترین مناطق استان سیستان و بلوچستان و کشور به شمار می رود و این در حالی است که تنها در یک رشته ورزشی بیشترین بازیکنان کریکت کشور و ملی پوشان تمام رده های مختلف از شهرستان های چابهار، کنارک و نیکشهر می باشند.
با این وجود اما در طی 34 سال که از عمر این رشته ورزشی در شهرستان های چابهار و کنارک می گذرد، ورزش دوستان و علاقه مندان به این ورزش با نشاط و جذاب مقام های بسیار زیادی را در سطح کشوری و حتی بین المللی کسب کرده اند و باعث افتخار کشور ایران اسلامی در جهان شدند.
در همین راستا گفته می شود بی پولی و عدم حمایت دولت از این ورزش باعث شده تا ورزشکاران از نبود مکانی استاندارد و تخصصی برای این ورزش رنج ببرند. به گونه ای که اکنون با گذشت 6 سال از ساخت پروژه بزرگترین ورزشگاه تخصصی کریکت کشور در چابهار این پروژه به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده و این روزها به دلیل عدم اعتبار، ورزش دوستان از این رشته ناامید شده و استقبالی از آن نمی کنند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
, ,
 
کمبود اعتبارات ساخت این پروژه را متوقف کرد
عمر بلوچ رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان چابهار با بیان اینکه پروژه احداث سالن ورزشی کریکت 30درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: با توجه به اینکه تا کنون 30 میلیارد ریال جهت احداث از اعتبارات بودجه استانی و ملی هزینه شده است اما این اعتبارات کافی نبوده و به دلیل کمبود اعتبارات این پروژه متوقف شده است.
وی در گفت وگو با چابهاران گفت: این مکان ورزشی در دست احداث تنها ورزشگاه تخصصی کریکت در سطح کشور است که ظرفیت سه هزار تماشاگر را دارد اما این روزها به دلیل عدم اعتبار جوانان از این ورزش ناامید شده اند و دیگر استقبال نمی کنند.
وی ادامه داد: زمین کریکت پارک بهاران در زمینی به مساحت 16 هزار متر مربع با همکاری شهرداری به پیمانکار واگذار شده است و به مرحله اجرا درآمد.
,
, کمبود اعتبارات ساخت این پروژه را متوقف کرد,
,
,
,

,
, ,

ورزش کریکت چابهار در مظلومیت به سر می‌برد
رئیس اداره ورزش و جوانان چابهار یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مشکلات پیش‌روی این ورزش را کمبود بودجه بیان کرد و گفت: اکثر هیئت‌های ورزشی با این مشکل دسته و پنجه نرم می‌کنند و هیچ اعتباری به حساب هیئت واریز نمی‌شود و هیئت کریکت چابهار اکنون خودگردان است.
وی ادامه داد: بیشترین بازیکنان کریکت کشور و ملی پوشان تمام رده های مختلف ملی از شهرستان های چابهار، کنارک و نیکشهر هستند.
 
حضور 35 بازیکن ملی پوش چابهاری درتیم کریکت کشور
بلوچ با اشاره به اینکه تکمیل ورزشگاه کریکت یکی از خواسته های مهم ورزشکاران این رشته ورزشی است گفت: تعداد ورزشکاران این رشته در شهرستان چابهار در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به بیش از 35 نفر بازیکن ملی پوش رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: شهرستان چابهار از نظر سرانه فضای ورزشی یکی از محروم ترین مناطق استان سیستان و بلوچستان و کشور است.
 
انتهای پیام/
,
, ورزش کریکت چابهار در مظلومیت به سر می‌برد,
,
,
,
, حضور 35 بازیکن ملی پوش چابهاری درتیم کریکت کشور,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه