اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سوخت‎رسانی در کشور عادی است

سوخت‎رسانی در کشور عادی است
جو روانی ناشی از شایعات فضای مجازی در خصوص کمبود بنزین به‌طور کامل از بین رفته و مراجعات مردم به جایگاهها با اطمینان از وجود سوخت کافی، در تمام کشور به‌حالت عادی ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کامیون‌داران فعال در زمینه حمل‌ونقل جاده‌ای در هفته‌های اخیر درخواست‌های خود را مبنی بر بازنگری در کرایه حمل و برخورد سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با شرکت‌های خاطی حمل‌ونقل که ارقامی غیرمتعارف بابت کمیسیون از کرایه کامیون‌داران کسر می‌کردند ارائه کرده بودند و درخواست آنها در حال بررسی بود که در برخی استانهای کشور برخی کامیون‌داران اعتراض کردند تا مشکل کرایه آنها زودتر رسیدگی و حل شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرایه کامیون‌داران,

این اعتراض صنفی که به‌دلیل متفاوت بودن نوع فعالیت و نحوه محاسبه نرخ کرایه حمل نفتکش‌ها و کامیون‌های غیرنفتی، هیچ ارتباطی با نفتکش‌های حمل جاده‌ای سوخت نداشت، با همراهی رانندگان نفتکش‌های جاده‌پیما در مرکز سه استان اصفهان، فارس و یزد با این اعتراض، با توجیه همراهی با اعتراض صنفی کامیون‌داران و همچنین اعلام درخواستی جدید برای بازنگری در کرایه حمل سوخت توسط نفتکش‌ها، به موضوع توزیع سوخت در شیراز، یزد و اصفهان کشیده شد.

, نفتکش‌ها , کامیون‌های غیرنفتی,

با وجود اینکه هیچ گونه کمبود سوختی در انبارهای مخصوص ذخیره و توزیع سوخت این سه شهر وجود نداشت، در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته گذشته، با عدم مراجعه نفتکش‌های موظف به سوخت‌رسانی در ساعات مشخص، برای چند ساعت در هر کدام از این شهرها، حداکثر 5 یا 6 جایگاه دچار اختلال در سوخت‌رسانی شدند.

,

این اختلال چندساعته با برنامه‌ریزی درون‌استانی سریعاً با جایگزینی چندین نفتکش جاده‌ای و صحبت با رانندگان برطرف شد؛ اما سیل شایعات در فضای مجازی که اختلال در سوخت‌رسانی چند جایگاه به‌دلیل عدم مراجعه به‌موقع نفتکش‌ها برای انتقال سوخت را به کسری و نبود بنزین ربط داده بودند، موجب شد در ساعات پایانی سه‌شنبه‌شب و حتی در طول چهارشنبه، برخی مردم تحت تأثیر این شایعات به مراجعه بیش از معمول به پمپ‌های بنزین دست بزنند که همین تجمع برای سوخت‌گیری، به بروز صف در برخی جایگاهها منجر شد.

, نفتکش, شایعات , فضای مجازی,

با وجود اینکه در هر زمان که شاهد مراجعه پرتعداد متقاضیان سوخت‌گیری در هر جایگاهی باشیم، مثلاً در ایام تعطیل و شروع سفرهای نوروزی یا تابستانی، صف‌های روان در برخی جایگاههای پرمراجعه شکل می‌گیرد و این موضوع عادی است، تشکیل صف در تعداد انگشت‌شماری از جایگاهها در سه شهر شیراز، یزد و اصفهان، از سوی رسانه‌های معاند، با عناوینی چون نبود سوخت در شهرهای مذکور اطلاع‌رسانی شد؛ در حالی که این موضوع هیچ ارتباطی به کسری سوخت نداشت. این شایعات حتی به برخی شهرهای مرکزی و غربی کشور نیز کشیده شده بود، در حالی که در این شهرها هیچ گونه اختلالی در توزیع سوخت وجود نداشت.

, سوخت‌گیری,

زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این خصوص گفت: روند عادی سوخت‌رسانی در همه نقاط کشور ادامه دارد و مشکلی بابت تأمین و عرضه سوخت نداریم.

, زیبا اسماعیلی سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این خصوص گفت: روند عادی سوخت‌رسانی در همه نقاط کشور ادامه دارد و مشکلی بابت تأمین و عرضه سوخت نداریم.,

وی درباره انتشار برخی اخبار در خصوص کمبود سوخت در تعدادی از شهرهای کشور اظهار داشت: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی هیچ مشکلی بابت تولید، تأمین و عرضه سوخت در سراسر کشور ندارد و اعتراض صنفی برخی کامیون‌داران هیچ ارتباطی به چرخه توزیع سوخت در کشور ندارد.

, وی درباره انتشار برخی اخبار در خصوص کمبود سوخت در تعدادی از شهرهای کشور اظهار داشت: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی هیچ مشکلی بابت تولید، تأمین و عرضه سوخت در سراسر کشور ندارد و اعتراض صنفی برخی کامیون‌داران هیچ ارتباطی به چرخه توزیع سوخت در کشور ندارد.,

سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش خاطرنشان کرد: در حال حاضر روند عادی سوخت‌رسانی در همه نقاط کشور ادامه دارد.

, سخنگوی شرکت ملی پالایش و پخش خاطرنشان کرد: در حال حاضر روند عادی سوخت‌رسانی در همه نقاط کشور ادامه دارد.,

سه روز از عادی شدن شرایط می‌گذرد و هیچ گونه توقفی نیز در فعالیت کامیون‌داران و رانندگان وجود ندارد، شرایط کاملاً عادی است و جو روانی ناشی از شایعات فضای مجازی نیز به‌طور کامل از بین رفته است. مراجعات مردم به جایگاهها با اطمینان از وجود سوخت کافی، در تمام کشور و به‌خصوص سه شهر یزد، شیراز و اصفهان به‌حالت عادی ادامه دارد.

,
منبع: تسنیم
, منبع: تسنیم]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه