نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری:
خداوند ماه رمضان را ماه نزدیکی به خود و ماه استغفار و بخشش قرار داده است
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: خداوند این ماه را ماه نزدیکی به خود و ماه استغفار و بخشش قرار داده است تا بندگان او بیشتر به او نزدیک شوند و از خطا ها و لغزش هایی که داشتند برگردند و توبه کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین عسگر دیرباز در گفت و گو با خبرنگار اروم نیوز، با اشاره به فضایل ماه رمضان و شب های قدر اظهار داشت: ماه رمضان نسبت به ماههای دیگر سال از تفاوت خاصی برخوردار است و این تفاوت به این دلیل است که خداوند لطف و عنایت خاصی در این ماه به بندگان خود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی افزود: خداوند این ماه را ماه نزدیکی به خود و ماه استغفار و بخشش قرار داده است تا بندگان او بیشتر به او نزدیک شوند و از خطا ها و لغزش هایی که داشتند برگردند و توبه کنند.
,نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: بهترین ماه در بین ماه های سال ماه رمضان است که که شب های قدر نیز در این ماه واقع شده است و خداوند متعال در قرآن فرموده است شب های قدرازهزار ماه برتر است و در نتیجه این ماه موجب تعالی شخصیت انسان و معنویت انسان و نزدیکی او به خداوند می شود.
,وی افزود: وقتی انسان تشنگی و گرسنگی را در روز های طولانی تحمل کند می تواند به یاد تشنگی ها و گرسنگی های روز قیامت بیفتد و برای قیامت خود توشه ذخیره کند
,نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری، اضافه کرد: در شب قدر برنامه های یک سال هر کس مقدر می گردد و درشب قدر ملائکه و روح که اعظم ملائکه است به اذن پروردگار خدمت امام زمان علیه السلام مشرف می شوند و مقدرات هر کس را به امام عرضه می دارند.
,وی، خاطرنشان کرد: اعمالی که در هر سه شب انجام می شود و به اعمال مشترک معروف است و اعمالی که مخصوص هر یک از شبهای مبارک نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم است.
,حجت الاسلام دیرباز، افزود: اعمال مشترک شب های قدر غسل کردن که بهتر است مقارن غروب آفتاب غسل کرده و نماز عشا با غسل خوانده شود، خواندن نماز و دعا خواندن و قرآن به سر گرفتن و خدا را به ۱۴ معصوم(ع) سوگند دادن و ذکر گفتن و صلوات بر محمد و آل محمد(ع) فرستادن از اعمالی است که در این شب ها برای نزدیک شدن و بخشش گناهان سفارش شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه