اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

سردار غیب پرور در گفتگو با دانا؛

خطای برجام اعتماد به دشمن بدعهد بود/ از مذاکره با اروپا چیزی عاید ایران نمی شود

خطای برجام اعتماد به دشمن بدعهد بود/ از مذاکره با اروپا چیزی عاید ایران نمی شود
سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: این که برخی از دوستان تشخیص می دهند که با اروپا مذاکره کنند به عهده خودشان است اما من بعید می دانم با مذاکره با اروپا چیزی عاید ملت ایران شود.
[

سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفتگو با خبرنگار  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص حمایت هایی که ایران از جنبش مقاومت منطقه می کند گفت: حمایت جمهوری اسلامی از تمام گروه هایی که نسبت به آرمانهای اسلام متعهد هستند، یک امر قطعی است. از سوی دیگر این که از مجموعه هایی که در مقابل رژیم اشغالگر ایستادگی می کنند حمایت کنیم هم یک امر قطعی است اما شیوه ها و روش ها متناسب است با اقتضائاتی که پیش می آید،  اصل، موضوعی است که قاعده است و ما حتما حمایت می کنیم؛ آن روزی که ما حمایت نکنیم روزی است که ما از اصول انقلاب اسلامی عدول کرده باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 وی همچنین در رابطه با برجام و بیم ها و امید های حاصل از آن گفت: این مذاکرات ابعاد خوبی داشت اما بدون خطا هم نبود، خطای کار آن جا بود که ما به دشمن اعتماد کردیم؛ وقتی که شما می خواهید وارد مذاکره و معامله و تبادل با کسی شوید حتما پیشینه آن را مطالعه می کنید، چگونه می شود با یک مجموعه ای بنشینید حرف بزنید و معامله کنید که در سراسر عمر شما حتی یک حسن نیت از آن ندیده باشید.

,

وی افزود: ما در گذشته جمهوری اسلامی ایران حتی یک صحنه خوب از آمریکایی ها ندیده ایم، این ها کسانی هستند که به طور دائم بدعهد هستند و نمی شود به آن ها اعتماد کرد. به نظر من این مسئله مورد غفلت قرار گرفت و الان هم قصه ما با اروپایی ها همین است. حضرت آقا مکرر فرموده اند که به اروپا نمی شود اعتماد کرد.

,

وی در ادامه بیان داشت: این که برخی از دوستان تشخیص می دهند که با اروپا مذاکره کنند به عهده خودشان است اما من بعید می دانم با مذاکره با اروپا چیزی عاید ملت ایران شود.

,

غیب پرور در خصوص برنامه های بسیج برای جنگ نرم نیز گفت: ما که نمی توانیم در مقابل عداوت های دشمن دست روی دست بگذاریم، الحمدلله مخصوصا در بسیج به اقتضای هر صحنه ای خودمان را آماده می کنیم، در فضای مجازی و در حوزه جنگ نرم اگر آن ها می جنگند ما نیز می جنگیم و اگر این کار را نکنیم غفلت اشتباه کرده ایم. اگر خودمان را آماده نکنیم حتما مسئول هستیم.

,

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان گفت: طراحی های خاصی برای جنگ نرم با دشمن داریم و به امید خدا موفق خواهیم شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه