اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به دنبال نارضایتی استاندار البرز از عدم اجرای طرح روستای بدون بیکار؛

137 طرح اشتغال زایی روستایی با اعتبار 104 میلیارد تومان مصوب شد/ اشتغال 1900 جوان روستایی در البرز

137 طرح اشتغال زایی روستایی با اعتبار 104 میلیارد تومان مصوب شد/ اشتغال 1900 جوان روستایی در البرز
104 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای 137 طرح اشتغال زایی و اشتغال یک هزار و 900 روستایی به تصویب رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تیتریک، روز گذشته (20 خرداد) بود که شبکه خبری تحلیلی تیتریک گزارشی با مضمون اشتغال 19 هزار اتباع خارجی و بیکاری 4 هزار و 200 جوان روستایی در البرز و ناکامی اجرای طرح "روستای بدون بیکار" منتشر کرد.پیش از این استاندار البرز آمار اشتغال در بخش کشاورزی را مناسب ندانسته و اعلام کرده بود به سبب وجود ‌ظرفیت‌ های تولیدی بالا در روستاهای استان، وجود بیکاری منطقی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک, اشتغال 19 هزار اتباع خارجی و بیکاری 4 هزار و 200 جوان روستایی,

محمد علی نجفی با اشاره به اینکه کوتاهی بانک ها و دستگاه ها در ایجاد اشتغال روستایی قابل پذیرش نخواهد بود بر سرعت عملیاتی شدن طرح اشتغال روستایی توسط بانک ها تاکید کرد و افزود: درغیر این صورت ادارات و بانک های کم کار و کارشکن در این حوزه به مردم معرفی خواهند شد.و اما به دنبال گزارش تیتریک و پیگیری های متعدد استاندار البرز درباره وضعیت نامطلوب اجرای طرح روستای بدون بیکار نشست کمیته فنی بررسی طرح های اشتغال روستایی و فراگیر استان البرز ظهر روز گذشته برگزار شد. معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز در این نشست به تصویب 104 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای 137 طرح اشتغال زایی و اشتغال یک هزار و 900 روستایی اشاره کرد و گفت: از 104 میلیارد تومان تا کنون 3.5 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

عبادالله کامکار به لزوم اطلاع رسانی صحیح درباره پرداخت تسهیلات اشتغال زایی روستایی و فراگیر در البرز اشاره کرد و افزود: پست بانک، صندوق کارآفرین امید، بانک توسعه تعاون و بانک کشاورزی پرداخت تسهیلات را بر عهده خواهند داشت.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز در خاتمه اظهار داشت: کمیته فنی مصوبات پرداخت تسهیلات را تعیین کرده و هر گونه تغییر در میزان پرداخت تسهیلات از سوی بانک باید با اطلاع کمیته فنی صورت پذیرد.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه