اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرعامل غله منطقه 2 کشور خبر داد؛

خرید تضمینی کلزا در مازندران از مرز 29 هزار تن گذشت/هیچ مشکلی در پرداخت بهای گندم نداریم

خرید تضمینی کلزا در مازندران از مرز 29 هزار تن گذشت/هیچ مشکلی در پرداخت بهای گندم نداریم
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با بیان اینکه تاکنون، 29 هزار و 531 تن کلزا در مازندران خریداری شد گفت: شهرستان‌های بهشهر، میاندرود و گلوگاه به ترتیب با 26، 19 و 16 درصد بیشترین آمار خرید کلزا را در سطح استان دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدمحمد جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: از ابتدای سال زراعی جاری تاکنون، 29 هزار و 531 تن کلزا به ارزش 805 میلیارد و 395 میلیون ریال توسط 20 مرکز خرید شرکت غله در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندرود، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سیمرغ، بابل، بابلسر، آمل و نور خریداری شد.

پرداخت بیش از 408 میلیارد ریال از مطالبات کلزاکاران مازندران
وی افزود: با پیگیری‌های به‌عمل آمده تاکنون مبلغ 408 میلیارد و 633 میلیون ریال از مطالبات کشاورزان کلزاکار مازندرانی از طریق سامانه خرید تضمینی بانک عامل پرداخت شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور خاطرنشان کرد: شهرستان‌های بهشهر، میاندرود و گلوگاه به ترتیب با 26، 19 و 16 درصد بیشترین آمار خرید کلزا را در سطح استان مازندران دارا می‌باشند.

به گفته جعفری، تا زمانی‌که کشاورزان استان، کلزا برای تحویل داشته باشند، مراکز خرید تضمینی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 دائر خواهند بود.

پرداخت بیش از 30 میلیارد ریال بهای گندم به کشاورزان
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 به خرید تضمینی گندم نیز اشاره و بیان کرد: با پیگیری‌های به‌عمل آمده تاکنون مبلغ 30 میلیارد و 14 میلیون ریال از مطالبات گندمگاران مازندرانی پرداخت شد.

جعفری یادآور شد: از ابتدای فصل خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری تاکنون، 22 هزار و 954 تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان مازندران به ارزش 304 میلیارد و 145 میلیون ریال توسط شرکت غله منطقه 2 خریداری شد.

وی از کشاورزان مازندرانی خواست تا هرچه زودتر با مراجعه به جهاد کشاورزی شهرستان‌ها نسبت به ثبت سطح زیر کشت گندم خود در سامانه جامع پهنه‌بندی سازمان جهاد کشاورزی اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور تأکید کرد: در سال‌ زراعی جاری، هیچ خرید تضمینی گندم از کشاورزانی که در سامانه مذکور ثبت نام نکرده باشند، انجام نخواهد شد.

هیچ مشکلی در پرداخت بهای گندم تحویلی کشاورزان وجود ندارد
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز با اشاره به آمادگی کامل این سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه برای ارائه خدمات خرید گندم، بیان کرد: کارشناسان زراعت و ترویج و همچنین شرکت تعاونی کمباین‌داران استان مازندران نظارت مستقیم در عملیات برداشت گندم خواهند داشت تا کمترین میزان ریزش را به هنگام برداشت غلات شاهد باشیم.

حسن عنایتی گفت: هیچ مشکلی در پرداخت بهای گندم تحویلی کشاورزان وجود ندارد و به صورت منظم با خرید گندم، بهای آن به‌موقع به گندمکاران پرداخت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
, پرداخت بیش از 408 میلیارد ریال از مطالبات کلزاکاران مازندران, پرداخت بیش از 408 میلیارد ریال از مطالبات کلزاکاران مازندران,
,
,
,
,
,
,
, پرداخت بیش از 30 میلیارد ریال بهای گندم به کشاورزان, پرداخت بیش از 30 میلیارد ریال بهای گندم به کشاورزان,
,
,
,
,
,
,
,
,
, هیچ مشکلی در پرداخت بهای گندم تحویلی کشاورزان وجود ندارد, هیچ مشکلی در پرداخت بهای گندم تحویلی کشاورزان وجود ندارد,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه