اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خشکسالی گریبان «ارس» را هم گرفت

خشکسالی گریبان «ارس» را هم گرفت
برخلاف تصور بسیاری از مردم منطقه که معتقد بودند آب ارس تمام نشدنی است، خشکسالی امسال گریبان این رودخانه خروشان را گرفته و وضعیت درآن به حد بحران رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ایرنا،  داود نجفیان مدیرعامل آب منطقه ای اردبیل روز سه شنبه در جلسه شورای اداری استان اردبیل که با حضور معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت از محیط زیست برگزار شد، گفت: آب سد ارس در آستانه خشک شدن بود و اگر تمهیدات لازم صورت نمی گرفت این سد تیر ماه گذشته خشک می شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی علت عمده کم آبی ارس را کاهش شدید بارندگی ها ذکر کرد و افزود: حجم آب سد ارس امسال نسبت به پارسال 45 درصد کاهش یافته است و تا هفت روز دیگر در صورت نباریدن باران به حجم مرده آب می رسد.

وی با بیان این که در زمینه تامین آب کشت اول در منطقه مغان با مشکلاتی مواجه بودیم، گفت: این مشکلات با تدابیری از جمله آبیاری شبانه ، تامین 90 میلیون متر مکعب آب از خروجی زهکشی ها حل شد اما با تداوم وضعیت کنونی امکان آبیاری محصولات کشت دوم در این منطقه بسیار سخت خواهد بود.

وی اضافه کرد : کمبود آب در استان اردبیل به شمال محدود نمی شود و ما در مرکز استان نیز با مشکل جدی مواجه هستیم به گونه ای که استفاده زراعی از آب سد یامچی محدود شده و60 تا 70 درصد آب آن برای مصرف شرب ذخیره سازی شد.

به گفته وی ، حجم آب سد یامچی در سال گذشته 37 میلیون متر مکعب بود که امسال به 20 میلیون متر مکعب کاهش یافته است.

وی اضافه کرد: تامین کردن آب از جمهوری آذربایجان و انتقال آب از قزل اوزن از جمله راه کارهای رفع بحران کم آبی در اردبیل است.

رودخانه ارس از منطقه آرپا چای در آناتولی ترکیه سرچشمه گرفته، از مرز ترکیه ، نخجوان و ارمنستان گذشته و پس از گذر از مرز ایران و جمهوری آذربایجان وارد جمهوری آذربایجان شده و به رودخانه کورا و در نهایت به دریای خزرمی ریزد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه