logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان البرز خبر داد:

جمع آوری 290 فقره ازانشعابات غیرمجاز روستاهای استان البرز در سال جاری

جمع آوری 290 فقره ازانشعابات غیرمجاز روستاهای استان البرز در سال جاری
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان البرز از جمع آوری تعداد 290 فقره انشعاب غیرمجاز با اقطار 2 الی 3 اینچ با کاربری باغچه و ویلایی در روستاهای استان از اول سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گروه استانی تیتریک، عبدالحسین حسن زاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت با اشاره به تاکید بر لزوم برخورد جدی با کسانی که به صورت غیرمجاز از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند و ایجاد زمینه ‌سازی جهت انشعاب مجاز خاطر نشان کرد: در واقع کسانی‌که از انشعابات غیر مجاز استفاده می کنند، علاوه بر تجاوز  به حقوق شهروندی با استفاده بی رویه و عدم پرداخت آب بهاء احتمال قطعی آب و افت فشار را برای مشترکین روستاها بوجود می آورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گروه استانی تیتریک، , گروه استانی تیتریک, تیتریک,
 
,

وی افزود: به همین منظور شرکت آبفار استان البرز با همکاری و تلاش دادگستری و نیروی انتظامی شهرستانها ، اقدام به جمع‌آوری این نوع انشعابات به خصوص باغچه و ویلاها نموده است.

,
حسن زاده  در ادامه گفت : با بیان اینکه استفاده از انشعابات غیر مجاز، رفتاری ناهنجار، تجاوز به شبکه و کاری غیر عرفی محسوب می شود و پیگرد قانونی دارد گفت: این شرکت با توجه به تبعاتی که انشعابات غیر مجاز بخصوص کاربریهای مذکوردارد، ابتدا اقدام به قطع انشعاب نموده و شخص خاطی مورد پیگیر قانون قرار گرفته و به مراجع قضائی معرفی می گردد.
,
 این مسئول : با بیان اینکه انشعابات غیرمجاز دارای استاندارد و اصولی نیستند اعلام داشت: مهمترین پیامدهای نصب غیر اصولی این انشعابات، ایجاد عدم تعادل فشار در شبکه توزیع، تخریب شبکه آبرسانی، احتمال ایجاد آلودگی و نشت آن به شبکه در هنگام نصب انشعاب و هدر رفت آب به علت استفاده از اتصالات و لوله های غیر استاندارد می باشد.
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه