اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار قرچک تأکید کرد؛

لزوم فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف آب و برق در قرچک/ قطع موقت انشعابات در صورت استفاده غیرمتعارف

لزوم فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف آب و برق در قرچک/ قطع موقت انشعابات در صورت استفاده غیرمتعارف
فرماندار شهرستان قرچک گفت: مسئولان شهرستان قرچک نسبت به فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف آب و برق با شیوه مردمی کردن فرهنگ الگوی مصرف اقدام لازم را انجام دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قرچک آنلاین;جلسه شورای هماهنگی ستاد مدیریت بحران شهرستان قرچک با محوریت کاهش مصرف انرژی به ریاست مسعود مرسلپور فرماندار و با حضور حجت‌الاسلام سینکایی دادستان، علیرضا رشیدیان معاون عمرانی فرمانداری و دیگر اعضا این ستاد در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
مسعود مرسلپور در این جلسه به کمبود آب و برق در کشور اشاره کرد و افزود: همه مردم و مسئولان بحران کمبود آب و برق را مثل سایر بحران‌ها جدی بگیرند و اگر مصرف آب مدیریت نشود، بحران آب و مشکل کم‌آبی کشور را تهدید می‌کند.
وی تأکید کرد: دستگاه‌های خدمات رسان با استفاده از پتانسیل بسیج، آموزش‌وپرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، امور مساجد، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان، مخابرات، اداره محیط‌زیست شهرستان نسبت به فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف آب و برق با شیوه مردمی کردن فرهنگ الگوی مصرف اقدام لازم را انجام دهند.
رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان قرچک خاطرنشان کرد: ادارات آب و برق در صورت استفاده غیرمتعارف بخش خانگی و بخش اداری در زمان پیک مصرف تابستانه نسبت به قطع موقت انشعاب متقاضی پرمصرف اقدام لازم معمول نمایند.
فرماندار قرچک گفت: ادارت آب و برق سرجمع کاهش مصرف آب و برق در روستاهای تابعه شهرستان به‌واسطه تلاش‌های دهیاری‌ها و اعضای شورای اسلامی روستاها در امر فرهنگ‌سازی الگوی مصرف با رویکرد 25درصد کاهش اقدام و پس از تأیید به این فرمانداری اعلام نمایند.
مرسلپور افزود: پس از ارائه گزارش آبفای شهرستان در خصوص پرونده‌ای مطروحه در محاکم قضایی منطقه پاکدشت با ذکر نام و شماره پرونده به دادستانی و فرمانداری برای تسریع در رسیدگی و قطع انشعابات غیرمجاز در حوزه پاکدشت که از خط انتقال آب قرچک بهره‌برداری می‌نمایند اقدام لازم معمول گردد .
وی تأکید کرد: با توجه به افزایش مصرف آب فضای سبز موجود در شهرستان و گزارش اداره آب و فاضلاب مبنی بر هدر رفت 30 درصدی آب شرب مصرفی تا اطلاع ثانوی با هماهنگی دهیاری روستای ولی‌آباد و شهرداری از طریق خروجی آب قنات روستای ولی‌آباد نسبت به پر نمودن تانکرهای خود جهت آبیاری فضای سبز سطح شهر اقدام کنند و به جهت عدم استفاده شهرداری از آب شرب در آبیاری فضای سبز شهری، اداره آب و فاضلاب موظف به همکاری لازم با شهرداری در خصوص تأمین آب غیر شرب در جهت آبیاری فضای سبز است.
فرماندار قرچک بیان داشت: اداره صنعت، معدن و تجارت ضمن تشکیل تیم نظارتی مشترک با ادارات برق، آب و فاضلاب و گاز بر مدیریت مصرف آب و برق در این فصل در حوزه اصناف و مراکز تولیدی و کارگاه‌ها و کارخانه‌های صنعتی، نظارت کافی را داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه