اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در استان قزوین؛

بیش از ۲۵۰۰ موقوفه وجود دارد/ ۲۶۳ امامزاده عظیم الشان ثبت شده است

بیش از ۲۵۰۰ موقوفه وجود دارد/ ۲۶۳ امامزاده عظیم الشان ثبت شده است
مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه استان قزوین گفت: بیش از ۲۵۰۰ موقوفه در استان قزوین وجود دارد که هرکدام متناسب با نیات واقفان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ آئین تکریم و معارفه مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان قزوین  ظهر امروز(چهارشنبه) با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


حجت الاسلام غلامرضا عادل، مدیرکل پیشین اوقاف و امور خیریه استان قزوین در این مراسم اظهار کرد: به همت واقفان نیک اندیش و وقف موقوفات امروز در جامعه شاهد تحقق کارهای بزرگی هستیم که این موقوفات به صورت امانت در دستان ما است. 

وی افزود: قزوین شاید از نظر مساحتی جزء استان‌های دارای مساحت کم باشد؛ اما از استان‌های بابرکت در حوزه علم و دانش، صنعت و فناوری بوده است؛ همچنین در حوزه‌های مختلف به ویژه وقف دارای پیشینه ارزشمندی است. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین تصریح کرد: قدیمی‌ترین وقفنامه موجود در کشور متعلق به استان قزوین است؛ همچنین ۲۶۳ امامزاده عظیم الشان در سطح استان قزوین وجود دارد. 

استفاده از درآمد وقف در حوزه اشتغال و ازدواج
وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ وقف در جامعه عنوان کرد: قزوین از استان‌های غنی در حوزه وقف است و خدمات زیادی در پرتو این موقوفات در قزوین انجام می شود. 

عادل در ادامه بیان کرد: وقف یکی از نیازهای جامعه بوده و از منابع آن در امور مختلف اجتماعی و همچنین رفع مشکلات درمانی، آموزشی، اشتغال و تهیه جهیزیه برای اقشار نیازمند و آسیب‌پذیر جامعه استفاده می‌شود. 

وی عنوان کرد: نیازهای روز جامعه را می‌توان در پرتو وقف حل کرد؛ بنابراین واقفان می‌توانند با ورود به این عرصه و در کنار سفره وقف، نام خود را جاودان کنند. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با تشکر از همکاری مسئولان استان قزوین در پیشبرد و تحقق اهداف و برنامه‌های وقف گفت: استان قزوین در سال جاری و سال گذشته در مجمع سالیانه کشوری جزء استان‌های برتر کشور بوده است. 

این مسئول عنوان کرد: با توجه به اینکه بیشترین موقوفات با نیت سیدالشهدا(ع) و در امور مختلفی نظیر تعزیه خوانی، روضه خوانی و عزاداری وقف شده‌اند؛ لذا در راستای اجرای دقیق نیات واقفین از آنها استفاده می‌شوند. 

وی عنوان کرد: بیش از ۲۵۰۰ موقوفه در استان قزوین وجود دارد که هرکدام از آنها متناسب با نیات واقفان مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, استفاده از درآمد وقف در حوزه اشتغال و ازدواج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه