logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده مردم کرج در مجلس:

بستن تنگه هرمز در برابر تهدیدات نفتی آمریکا واکنشی قابل تقدیر است/ نباید روی FATF ایستادگی کرد/ واگذاری راکتور هسته ای، سناریو جدید انگلیس برای فریب ایران

بستن تنگه هرمز در برابر تهدیدات نفتی آمریکا واکنشی قابل تقدیر است/ نباید روی FATF ایستادگی کرد/ واگذاری راکتور هسته ای، سناریو جدید انگلیس برای فریب ایران
نماینده مردم کرج در مجلس گفت: اگر مدرن سازی راکتور هسته ای اراک صرفا به انگلیس واگذار شود باید با آن مخالفت شود چرا که ممکن است ما را فریب دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در تحلیل تشست اخیر 4+1 و سخنان رئیس جمهور درباره سستی تعهدات اروپا به خبرنگار تیتریک گفت: مجبوریم در فضایی که اروپایی ها برای ما ایجاد کرده اند یک واکنش جدی نشان دهیم. محمد جواد کولیوند با اشاره به اینکه واکنش دیپلماسی خارجی ما باید منطقی و برگرفته از امنیت کل منطقه باشد افزود: اگربنا باشد امنیت ما با صادر نکردن نفت به خطر بیافتد این مسئله برای دیگر کشورها نیز حاکم است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک ,

وی ضمن تقدیر از موصع منطقی رئیس جمهور در نشست 4 + 1 درباره بستن تنگه هرمز اظهار داشت: اروپا و آمریکا باید بدانند که منافع منطقه خاورمیانه در گرو منافع همه کشورهاست، نه اینکه همه کشورهای منطقه منفعت ببرند و نفت خود را صادر کنند اما نفت ایران با تهدید آمریکا صادر نشود.کولیوند با تاکید بر اینکه امنیت منطقه در گرو امنیت ایران است و در صورت وقوع مسئله مذکور مطمئنا کشورهای اروپایی نیز نفت نخواهند خرید تصریح کرد: مدرن سازی راکتورهسته ای اراک صرفا به انگلیس واگذار نشده است.

,

وی به واگذاری این مدرن سازی به انگلستان، روسیه و چین اشاره کرد و گفت: راکتور هسته ای اراک باید از نظر فنی مدرن سازی شود و کشورهای دارای این تکنولوژی قادر به انجام این مهم هستند لذا این واگذاری به هم پیمانان ما در برجام صورت گرفت. 

,

کولیوند افزود: اگر مدرن سازی راکتور هسته ای اراک صرفا به انگلیس واگذار شود باید با آن مخالفت شود چرا که ممکن است ما را فریب دهد. 

,

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در خاتمه تصریح کرد: با توجه به موضع گیری های سران نظام و رهنمودهای مقام معظم رهبری نباید روی مسئله اف ای تی اف ایستادگی کنیم بلکه باید آنچه موجبات باید و نباید های اف تی اف، پالرمو و پولشویی است، قانون آن را در داخل کشور پیاده کنیم.  

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه