logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در سال حمایت از کالای ایرانی؛

اشتغالزایی برای ۵ نفربا پرورش گاوشیری / درآمد ۲۱ میلیون تومانی با فروش فرآورده های دامی

اشتغالزایی برای ۵ نفربا پرورش گاوشیری / درآمد ۲۱ میلیون تومانی با فروش فرآورده های دامی
یک کارآفرین موفق نیمروزی در سال حمایت از کالای ایرانی توانسته علاوه بر ایجاد اشتغالزایی و تولید محصولات بومی سالانه ۲۱ میلیون تومان از فروش فرآورده های لبنی و گوشت کسب درآمد کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، دامداری و دامپروری از جمله عرصه هایی است که از یک طرف با سلامت مردم ارتباط تنگاتنگ دارد و از سوی دیگر به دلیل سهم ویژه محصولات لبنی دامی در سبد غذایی خانوارها، بستر مناسبی برای کارآفرینی است.
در این راستا حمایت از دامداران با خرید محصولات تولیدی آنها نظیر کشک، پنیر، شیر، دوغ و غیره می تواند علاوه بر تضمین سلامت جامعه، موجب رونق دامداری ها، دامپروری ها و در نهایت اشتغالزایی شود.
پرویز پودینه بحری یکی از مددجویان موفق طرح خودکفایی و اشتغال زایی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: در حال حاضر پرورش دهنده ۲۰ گاو و گوساله گوشتی در شهرستان نیمروز هستم.
وی در خصوص نحوه ورودش به عرصه گاوداری گفت: از آنجایی که شغل پدرم گاوداری بود و من هم به این شغل علاقمند بودم پس از فوت پدرم مشغول تحصیل با کسب مهارت های ورود به بازار کار شدم، ابتدا مشغول صیادی اما سپس خیلی علاقه  داشتم به حرفه اجداد خود یعنی تولید کننده گوشت بپردازم؛ بر این اساس با مراجعه به کمیته امداد و مشاوره در زمینه وام خودکفایی از تسهیلات استفاده و در طرح خود موفق شدم.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
, عصرهامون ,
,
,
, ,

وی حداقل سرمایه شروع کار را ۱۵ میلیون تومان از محل تسهیلات اشتغال زایی کمیته امداد، ۵۵ میلیون تومان آورده خود عنوان کرد و افزد: سرمایه فعلی طرح ۸۰ میلیون تومان است که از درآمد خود راضی هستم به طوری که با این درآمد کمک خرج مایحتاج مادر و خانواده خود هستم.
این مددجوی موفق تلاش و پشتکار، توکل برخدا و حمایت های این نهاد را عامل موفقیت خود دانست و ادامه داد: شروع کارم با سه گاو بود اما با توسعه کارم در گاوداری و افزایش تعداد گاوها توانستم زمینه اشتغالزایی را برای پنج نفر دیگر فراهم کنم که سه نیروی کار فرزندانم هستند و دو نفر دیگر از جوان جویای کار بومی نیمروز می باشند.
وی تصریح کرد: هم اکنون کار پرورش گاو شیری را در دو نوبت صبح و عصر انجام می دهیم، در همین راستا علاوه بر فروش شیرهای گاوها اقدام به تولید پنیر، روغن و کشک کرده و کسب درآمد می کنیم.
 
,
,
,
,
,

 
, ,
,
وی در تکمیل مطلب فوق خاطر نشان کرد: هم اکنون وضعیت گاوداری موجب شد در روز ۵۰ کیلو شیر تولید شود که این شیر را کارخانه شیر خریداری می کند.
این کارآفرین ادامه داد: فرآورده های دامی علاوه بر تامین نیاز شهروندان نیمروزی با همکاری کارخانه های تولید لبنیات به شهرستان های مجاور صادر می شود.
پودینه گفت: دولت باید به جوان‌ها کمک کند البته با تلاش، همت، توکل برخدا می‌توان بر مشکلات غلبه کرد و در مسیر موفقیت گام برداشت.
گفتنی است که این کارآفرین موفق در سال حمایت از کالای ایرانی علاوه بر ایجاد اشتغالزایی و تولید محصولات بومی سالانه ۲۱ میلیون تومان از فروش فرآورده های لبنی و گوشت کسب درآمد کند.


انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه