اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون فنی و عمرانی فرماندار بهارستان:

مصوبات لازم برای شروع طرح‌های جدید در روستاهای بهارستان به زودی فراهم می شود

مصوبات لازم برای شروع طرح‌های جدید در روستاهای بهارستان به زودی فراهم می شود
معاون فنی و عمرانی فرماندار بهارستان گفت: دهیاران روستاهای بخش بوستان برای فراهم کردن مصوبات لازم برای شروع طرح‌های جدید در روستاهای بهارستان دست به کار شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاضل نجفی معاون فنی و عمرانی فرماندار شهرستان بهارستان در گفت‌وگو با خبرنگار بهارستانه با اشاره به بازدید از پروژه‌های عمرانی درحال اجرا در روستاهای بخش بوستان، تشریح کرد: این بازدید با همراهی سیدمحسن موسوی بخشدار بوستان صورت گرفت که در طول آن از پروژه‌های درحال اجرای روستاهای اورین، همدانک و همچنین خیر آباد پایین بازدید صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,
وی در ارتباط با روند پیشرفت پروژه‌های روستاهای بخش بوستان، عنوان داشت: پروژه‌های عمرانی پارک جنگلی یک هکتاری، ساختمان سرای محله و باز سازی کوچه‌های محله تاجیک واقع در روستای اورین و همچنین پروژه‌های ساماندهی رودخانه شاد چای و میدان ولیعصر (عج) از پروژه‌های روستای همدانک با سرعت و کیفیت قابل قبولی درحال انجام می باشند.

نجفی در ادامه باتاکید بر اهمیت گسترش مسیرهای دسترسی روستاهای سطح شهرستان به شهرها و روستاهای اطراف، تصریح کرد: بلوار آیت‌الله رفسنجانی در روستای خیرآباد پایین از جمله طرح‌های گسترش دسترسی روستای خیرآباد پایین می باشد، که از اهمیت به سزایی برخوردار است.
,
,
,
 
,
وی با بیان اینکه در طول این بازدیدها، آخرین وضعیت این طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی بررسی شد، اذعان داشت: در حاشیه این بازدیدها دهیاران اورین و همدانک علاوه‌بر تشریح وضعیت طرح‌های در دست اجرا، موظف شدند تا مصوبات لازم را برای شروع طرح‌های جدید فراهم سازند.
,
 
,
معاون فنی و عمرانی فرماندار شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به لزوم اجرای پروژه‌هایی مطابق با نیاز ساکنین روستاهای شهرستان، خاطرنشان کرد: با فراهم شدن مصوبات اجرای طرح‌های جدید و همچنین بهره برداری از آن‌ها بدون تردید کام اهالی این روستاها بیش از پیش از خدمات ارزنده دولت در حوزه روستایی شیرین خواهد شد.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه