به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای پیشوا؛ شیرزاد یعقوبی در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهرستان پیشوا با اشاره به اینکه بازآفرینی و رسیدگی به ساکنان محلات از فرمایشات مقام معظم رهبری است اظهار داشت: سال 96 پیگیری بافت های فرسوده به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت چرا که عوارض و آسیب بافت های فرسوده در کنار آسیب های اجتماعی مانند فقر، اعتیاد، طلاق و مفاسد اجتماعی قرار دارند و برای جامعه خطر ساز هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای پیشوا, ندای پیشوا,وی افزود:سیاست های استانی و شهرستانی مبنی بر لزوم ساماندهی بافت های فرسوده در مناطقی از شهر و روستا است که سالیان بسیار دور ساخته شده اند و از نظر زیرساخت ها، تاسیسات و ابنیه با مشکل روبرو هستند و مشکلات عدیده ای برای ساکنان آنها از نظر اجتماعی، کالبدی و فرهنگی ایجاد شده است.
,معاون برنامه ریزی و اداری مالی فرماندار پیشوا اظهار کرد:در طرح تفصیلی شهر بیش از 180 هکتار بافت فرسوده وجود دارد که این بافت های فرسوده باید تعیین تکلیف، ساماندهی و بازآفرینی شوند.
,وی در ادامه بیان داشت:قابلیت زیست پذیری بافت های فرسوده در نظر گرفته شده برای بازآفرینی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و عدم توجه به این موضوع باعث تحمیل شدن هزینه های فراوان بر دوش بیت المال است.
,یعقوبی با بیان اینکه بازآفرینی بافت های فرسوده در نقاط غیرکارشناسی عوارض فراوانی در پی خواهد داشت ،گفت: مناطقی مانند کهنک، سناردک، پاچنار، قراءکرد و قیام جزو محله های قدیمی پیشوا هستند شهرداری، اداره راه و شهرسازی و بنیاد مسکن که متولی اصلی بافت های فرسوده هستند باید تمام تلاش خود را برای تعیین تکلیف این بافت ها به منظور تجدید حیات شهری و ارتقای شرایط کیفی زندگی ساکنان انجام دهند.
, کهنک, سناردک, پاچنار,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه