اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در سال حمایت از کالای ایرانی؛

کیف های چرمی دست دوز منبع درآمد ۳ جوان سیستانی/ فضای مجازی فرصتی برای بازاریابی و فروش صنایع دستی

کیف های چرمی دست دوز منبع درآمد ۳ جوان سیستانی/ فضای مجازی فرصتی برای بازاریابی و فروش صنایع دستی
یک بانوی کارآفرین سیستانی با ایجاد یک کارگاه کوچک خانگی چرم دوزی، توانسته با استفاده از فضای مجازی دست ساخته های خودش را در سراسر کشور عرضه کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، ایران با پیشینه ۳ هزارساله، اولین و قدیمی ترین تولیدکننده چرم جهان است، آثار باستانی به یادگارمانده از دوران پیش از میلاد نشان می دهد که ایرانیان حدود ۱۵۰۰ سال قبل از میلاد از پوست برای تهیه لباس، کفش و جنگ افزار استفاده می کردند، در ایران نوشته‌هایی مربوط به دوره  پس از حملهٔ مغول، نشان‌گر آن است که تجارت چرم و پوست در ایران پررونق بوده‌ و هنر ایران زمین که همواره زبانزد جهانیان است در صنعت چرم نیز رخی بر جهانیان نشان داده و خود را به عنوان هنر دست ایرانی مطرح کرده است.
مهسا آبدهی کارآفرین سیستانی در عرصه هنرهای صنایع دستی از نوع چرم در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: چرم دست دوز هنری بسیار زیبا است که بعد از پارچه پر مصرف ترین موارد در ساخت و دوخت لباس و کیف را به خود اختصاص داده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,

 
, ,
,
وی با بیان اینکه حمایت از کارهای اشتغالزا وابستگی به کشورهای بیگانه را از بین خواهد برد، گفت: در حال حاضر کیف هایی که برای تلفن همراه به وسیله چرم درست می کنیم از بهترین نمونه و با کیفیتی بسیار عالی است که مورد پسند ذائقه مشتریان زیادی قرار گرفته است، اگر حمایت از سوی مسئولان انجام شود قطعا با وجود کارگاه ها و افرادی مانند تیم سه نفره ما در این کارگاه دیگر نیازی به وارد کردن اینگونه محصولات مشابه از خارج از کشور نیست.
 این کارآفرین سیستانی نبود ابزار مناسب کار را مشکلی بر سر راه فعالیت های نوپا و اشتغالزا عنوان کرد و ادامه داد: قیمت بالای برخی لوازم مورد نیاز، نبود مواد اولیه یا گران بودن مواد مانع بعدی سر راه است چرا که بعضی از مواد اولیه را باید از جای خاص تهیه کرد که قیمت آن ها گران است؛ از سوی دیگر نبود مشتری یا فردی که چرم را درست بشناسد از دیگر موانع به شمار می رود زیرا آن ها به جای خرید کیف چرم اصل اقدام به خرید کیف چرم مصنوعی کارخانه خارجی می کنند و این در حالی است که کیفیت کار ما بهتر از نمونه خارجی آن می باشد.
 
,
,
,
, ,

آبدهی با بیان اینکه در حال حاضر کارگاه رسمی نداریم و در خانه  مشغول به فعالیت هستم، افزود: تمامی تولیدات خود را در دنیای مجازی و تبلیغ در کانال ها و گروه ها به فروش می رسانیم.
 
انتهای پیام/
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه