logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل امور اجتماعی استانداری زنجان خبرداد؛

تدوین ۲۵۰ برنامه اجتماعی در استان زنجان/۶ دستگاه اجرایی از اعتبارات فصل ۵ بودجه استفاده می کنند

تدوین ۲۵۰ برنامه اجتماعی در استان زنجان/۶ دستگاه اجرایی از اعتبارات فصل ۵ بودجه استفاده می کنند
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: 250 عنوان برنامه به منظور جلوگیری از معضلات اجتماعی در استان زنجان تدوین شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; "مسیح‌الله سلطانی"دیروز در شورای اجتماعی استان زنجان با اشاره به تبیین 250 برنامه در حوزه های اجتماعی، اظهار داشت: این برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارائه برنامه‌های آموزش‌محور و ارتباطات اجتماعی به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از موج رسا, موج رسا, ;,  "مسیح‌الله سلطانی"دیروز در شورای اجتماعی استان زنجان با اشاره به تبیین 250 برنامه در حوزه های اجتماعی، اظهار داشت: این برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله کاهش آسیب‌های اجتماعی، ارائه برنامه‌های آموزش‌محور و ارتباطات اجتماعی به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده است.,

وی با بیان اینکه حمایت از برنامه‌های تخصصی جوانان و ستاد ساماندهی امور جوانان از برنامه های این حوزه است، بیان داشت: حمایت از برنامه‌های ستاد اعتکاف،اربعین و عید غدیر خم از دیگر برنامه های مورد حمایت محسوب می شود.

,

این مسئول گفت: حمایت از برنامه‌های منطبق با نشاط و امید، حمایت از برنامه‌های تحکیم بنیاد خانواده و همچنین حمایت از برنامه‌های ارتقای شاخص‌های فرهنگی استان زنجان تدوین شده است.

,

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان از بهره مندی 6 دستگاه اجرایی استان زنجان از اعتبارات فصل 5 بودجه خبرداد و گفت: به منظور جلوگیری از موازی کاری دستگاه های اجرایی،برنامه ها در کارگروه اجتماعی پیگیری می شود.

,

سلطانی با اشاره به اختصاص اعتبارات ملی برای اجرای برنامه های فرهنگی دستگاه های اجرایی، بیان داشت:تلاش می شود برنامه های شاخص فرهنگی در این کارگروه تصویب شود.

,

وی با اشاره به تشکیل چهار کارگروه طلاق، خشونت، مبارزه با مشکلات اخلاقی و حاشیه‌نشینی در استان زنجان، ادامه داد: این کارگروه‌ها به ترتیب با ریاست بهزیستی، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و اداره کل مسکن و شهرسازی تشکیل می شود.

,

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان با اشاره به اجرای طرح ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی توسط بازرسان استانداری زنجان،گفت: طرح ملی پایش سلامت اجتماعی به منظور پایش سطح توسعه یافتگی استان سه ماه یکبار انجام می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه