اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون برنامه ریزی، اداری و مالی فرمانداری بهارستان:

سهم اشتغالزایی بهارستان باید به حد ایده آل برسد/ غرفه عرضه محصولات خانگی در بهارستان برپا خواهد شد

سهم اشتغالزایی بهارستان باید به حد ایده آل برسد/ غرفه عرضه محصولات خانگی در بهارستان برپا خواهد شد
معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار بهارستان گفت: با همکاری ادارات شهرستان بهارستان، غرفه عرضه محصولات خانگی در سطح شهرستان برپا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیف‌الله علامی معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار شهرستان بهارستان در گفت‌وگو باخبرنگار بهارستانه با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان، بیان داشت: این جلسه در محل جلسات سالن پیامبر اعظم (ص) فرمانداری و با هدف رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی و اشتغال جوانان برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,
وی در ادامه باتاکید بر گزارش‌های عملکرد ارائه شده در طول جلسه مذکور، تشریح کرد: از آغاز اجرای دستورالعمل‌ها و طرح‌های اشتغالزایی در بهارستان اقدامات بسیار خوبی توسط دستگاه‌های مربوطه در سطح شهرستان انجام گرفته است.

علامی همچنین به برش و سهم اشتغالزایی شهرستان بهارستان در تحقق این طرح‌ها اشاره کرد و عنوان داشت: می بایست با سعی و تلاش در راستای رفع موانع و مشکلات موجود، سهم اشتغالزایی شهرستان را به حد قابل قبول و ایده آل برسانیم.

وی در رابطه با جزئیات مصوبات و اقدامات جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری بهارستان، تبیین کرد: در طول این جلسه اعضای کارگروه گزارشی از اقدامات به عمل آمده در خصوص طرح‌ها را ارائه و تصمیات لازم در راستای اقدامات آینده و دیگر برنامه‌ها اتخاذ شد.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار شهرستان بهارستان درپایان باتوجه به اینکه رسیدگی به موضوع اشتغال در بهارستان از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در جلسه برگزار شده مقرر گردید تا در اجرای ماده ۱۶ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار شهرداری‌ها با همکاری اتاق اصناف شهرستان و اداره صنعت، معدن و تجارت بهارستان در جهت ایجاد غرفه‌ای به منظور عرضه محصولات خانگی در سطح شهرستان اقدامات لازم صورت بگیرد و از داوطلبان شرکت در این غرفه حمایت لازم انجام شود.
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه