اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ضرورت نظارت شهرداری شهرکرد بر تخلیه نخاله‌های ساختمانی/ پارادوکس تابلوی ممنوعیت تخلیه نخاله و تجمع نخاله در کمربندی ۱۵ خرداد

ضرورت نظارت شهرداری شهرکرد بر تخلیه نخاله‌های ساختمانی/ پارادوکس تابلوی ممنوعیت تخلیه نخاله و تجمع نخاله در کمربندی ۱۵ خرداد
با وجود وظایف تعریف شده برای واحد بازرسی و اجرائیات شهرداری و با وجود اینکه در کمربندی ۱۵ خرداد شهرکرد، محلی برای حضور مامور اجرائیات شهرداری در نظر گرفته شده و تابلویی با این مضمون که "از ریختن هرگونه زباله و نخاله ساختمانی خودداری فرمایید" در محل نصب شده است اما باز هم شاهد تخلیه زباله و نخاله ساختمانی در این محل هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ یکی از وظایف واحد بازرسی و اجرائیات شهرداری‌ها جلوگیری از تخلیه خاک، نخاله و پسماندها در خارج از نقاط تعیین شده توسط این نهاد است که برابر تبصره چهار بند دو ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها تعیین گردیده و بر همین اساس توقیف خودروهایی که خاک و نخاله ساختمانی تخلیه می‌نمایند بایستی برابر ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماندها صورت گرفته و با افراد خاطی برخورد قانونی شود.

با وجود وظایف تعریف شده برای واحد بازرسی و اجرائیات شهرداری و با وجود اینکه در کمربندی ۱۵ خرداد شهرکرد، محلی برای حضور مامور اجرائیات شهرداری در نظر گرفته شده و تابلویی با این مضمون که "از ریختن هرگونه زباله و نخاله ساختمانی خودداری فرمایید" در محل نصب شده است اما باز هم شاهد تخلیه زباله و نخاله ساختمانی در این محل هستیم.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
, , ,


یکی از علل ایجاد پارادوکسی زشت، که از همجواری زباله و نخاله‌های ساختمانی با تابلوی شهرداری و محل حضور مامور اجرائیات شهرداری بوجود آمده، این است که مامور این واحد در محل حضور ندارد و افرادی که برای تخلیه نخاله و زباله به محل مراجعه می‌کنند با قفلی که بر روی در است مطمئن می‌شوند مشکلی پیش نخواهد آمد و با خیال راحت اقدام به تخلیه زباله خود کرده محل را ترک می‌کنند.

,
,
, , ,


به گزارش جهانبین نیوز؛ امید است واحد نظارت و اجرائیات شهرداری با حضور فعال‌تر و با بهره‌گیری از حدود اختیارات خود از نابودی بیشتر طبیعت جلوگیری کرده و اجازه ندهند بیش از این سوءاستفاده‌گران چهره طبیعت را زشت کنند.

,
, جهانبین نیوز,
, ,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه