اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شکنجه های نامادری کودک ۶ ساله بوکانی را به کام مرگ فرستاد/ نامادری سنگدل دستگیر شد

شکنجه های نامادری کودک ۶ ساله بوکانی را به کام مرگ فرستاد/ نامادری سنگدل دستگیر شد
کودک آزاری توسط نامادری سبب مرگ مغزی پسر ۶ ساله بوکانی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، روز پنجشنبه گذشته کودکی ۶ ساله که با حالت تشنج, خونریزی_مغزی و با علایم کبودی و گاز گرفتگی در طرف چت صورت و ساق راست توسط پدر و نامادری اش به بیمارستان بوکان منتقل شد به دلیل وخیم بودن وضعیت سلامتی اش به بیمارستان مهاباد منتقل شد و به گفته پزشک معالج این کودک, وی مرگ مغزی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

در همین رابطه یکی از نزدیکان این خانواده به حبرنگار اروم نیوز گفت: دیروز در کوچه سرماوز ۱۰ منطقه ترمینال قدیم بوکان مهاباد بر اثر کتک کاری های شدید و بی رحمانه نامادری که در خانه این کودک را به باد کتک گرفته و دست و پای وی را شکسته و بر اثر شدت جراحات وارده و ضربات سنگین بر جسم نحیف «پ. د» پسربچه نگون بخت بوکانی به صورت نیمه جان و بی هوش به بیمارستان بوکان و سپس به شهرستان مهاباد اعزام شده و در بخش مراقبت های ویژه بستری شد.

,

همچنین شب یک شنبه معاون سیاسی ـ اجتماعی فرمانداری بوکان نیز عنوان کرد: متاسفانه بر اساس اعلام نظر پزشک معالج این کودک مرگ مغزی شده است.

,

ایوب آذین پور افزود: پدر این کودک نیز از همسر خود که نامادری کودک مرگ مغزی است شکایت کرده است و باید در خصوص جزئیات بیشتر این پرونده منتظر اعلام نظر نهاد قضایی باشیم.

,

وی ادامه داد: دادسرای مهاباد برای نامادری کودک بوکانی که دچار مرگ مغزی شده است قرار تامین متناسب صادر کرده است و وی بازداشت شده است.

,

آذین پور تصریح کرد: این نامادری به اتهام ضرب و شتم تفهیم اتهام شده است و از آنجا که محل وقوع این حادثه بوکان است این پرونده به این شهرستان انتقال داده می شود.

,

یک منبع خبری مطلع نیز که نخواست نامش فاش شود، گفت: پدر این کودک تصمیم دارد اعضای بدن فرزندش را اهدا کند.

,

همچنین رئیس بهزیستی بوکان نیز امروز یک شنبه در گفت و گو با اروم نیوز ضمن تائید کودک آذری توسط نامادری سنگ دل در یکی از مناطق بوکان، عنوان کرد: این کودک هم اکنون کودک در بیمارستان مهاباد و در بخش مراقبت های ویژه نگهداری می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه