logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

مدیر ساخت و توسعه راه های البرز:

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه راه طالقان - هشتگرد/ ۲۲.۵ میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۷ به پروژه اختصاص یافت

پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه راه طالقان - هشتگرد/ ۲۲.۵ میلیارد تومان اعتبار در سال ۹۷ به پروژه اختصاص یافت
مدیر توسعه و ساخت راه های استان البرز در حاشیه بازدید از پروژه طالقان - هشتگرد گفت: امسال علی رغم کاهش اعتبارات در کشور، کل مبلغ ۲۲.۵ میلیارد تومانی برای پروژه را دریافت کرده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، مدیر توسعه و ساخت راه های استان البرز روز یکشنبه در جمع خبرنگاران راه طالقان - هشتگرد را یکی از مهمترین مطالبات مردم این منطقه دانست و گفت: با توجه به ویژگی های گردشگری و توریستی طالقان، پروژه احداث راه اصلی طالقان - هشتگرد در سال ۹۵ به عنوان یک الحاقیه به طرح کرج - هشتگرد اضافه شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک, تیتریک,
علی اصغر کاظمی با اشاره به اینکه سال ۹۵ از محل اعتبارات ملی برای پروژه مذکور اعتبار کسب شد افزود: سال ۹۵ از محل اعتبارات ملی، ۳۵ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه تخصیص گرفتیم.
 
وی به تعریف شدن پروژه در ۳ قطعه اشاره کرد و اظهار داشت: قطعه اول ۱۹ کیلومتر، قطعه دوم تونل یک کیلومتر و قطعه سوم ۱۹ کیلومتر بوده و در مجموع طول محور طالقان - هشتگرد ۴۲ کیلومتر است. 
 
کاظمی با اشاره به اینکه با اجرای پروژه مذکور نسبت به راه موجود ۳۵ کیلومتر راه طالقان به مرکز استان و تهران کوتاه تر خواهد شد و کاهش زمان یک ساعته را خواهیم داشت تصریح کرد: تا سال گذشته بدون تونل پیشرفت فیزیکی پروژه ۳۵ درصد بود. 
 
وی گفت: در حال حاضر پیشرفت پروژه به ۷۵ درصد رسیده است و امسال علی رغم کاهش اعتبارات در کشور، کل مبلغ ۲۲.۵ میلیارد تومانی برای پروژه را دریافت کرده ایم و از محل منابع دیگر امیدواریم ۷۰ میلیارد تومان مبلغ باقی مانده را تامین کنیم. 
 
کاظمی با اشاره به اینکه تونل پروژه ۵۰ میلیارد تومان اعتبار لازم دارد افزود: امسال در نظر داریم بدون تونل مسیر پروژه  را به بهره برداری برسانیم و با یک برنامه ریزی ۲۴ ماهه تونل نیز به اتمام برسد. 
 
مدیر توسعه و ساخت راه های استان البرز در خاتمه اظهار داشت: پیش بینی ترافیک برای سال اول بهره برداری روزانه ۱۵ هزار تردد است.
 
 
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه