اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس راه استان البرز:

سال گذشته ۱۴۶ البرزی در تصادفات فوت شدند/ ورودی و خروجی های غیر استاندارد عامل افزایش تصادفات در اتوبان کرج – قزوین

سال گذشته ۱۴۶ البرزی در تصادفات فوت شدند/ ورودی و خروجی های غیر استاندارد عامل افزایش تصادفات در اتوبان کرج – قزوین
رئیس پلیس راه البرز گفت: آزادراه کرج – قزوین به دلیل عبور از داخل شهر و غیر استاندارد بودن برخی خروجی و ورودیها، یکی از عوامل افزایش تصادفات است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، رئیس پلیس راه البرز صبح امروز دوشنبه در جلسه کمیسیون ایمنی سوانح استان که در مجموعه فرهنگی و ورزشی میلاد کرج برگزار شد یکی از عوامل افزایش آمار تصادفات منجر به مرگ در استان را تصادفات غیر ترافیکی دانست و گفت: به دلیل عبور آزادراه کرج - قزوین از داخل شهر و غیر استاندارد بودن برخی خروجی و ورودی های این مسیر، یکی از عوامل افزایش تصادفات است.

سرهنگ رضا گودرزی کنترل ورودی و خروجی های اتوبان کرج – قزوین را عامل کاهش تصادفات منجر به فوت در این محور اعلام کرد و افزود: آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته ۱۴۶ نفر بوده است که این آمار از سال ۹۳ به بعد کاهش متناوب داشته است، اما آمار تصادفات منجر به مرگ طی چهارماهه سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه در سال های گذشته، افزایش داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,

وی ارتقا مدیریت راه های البرز را در گرو تخصیص اعتبارات می دانست و اظهار داشت: استان البرز سال گذشته نسبت به متوسط تصادفات کشور، کاهش آمار تصادفات را تجربه کرد، لذا در حوزه ترافیک به عنوان پایلوت کشوری مطرح است.

,

سرهنگ گودرزی تصریح کرد: استان البرز برای سومین سال متوالی رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است و سال گذشته ۱۴۶ نفر درراه‌ های استان به واسطه تصادف فوت کردند که این آمار نسبت به آمار فوتی دیگر استان ها چون خوزستان و اصفهان کاهش داشته است.

,

رئیس پلیس راه البرز در خاتمه با اشاره به اینکه 10 موتورسیکلت در ساعات پر ترافیک چالوس توسط پلیس راه به این محور اعزام می شوند خاطرنشان داشت: با توجه به اینکه البرز 10 الی 16 درصد پیک ترافیک کشور را به خود اختصاص دارد، اقدامات ویژه ای در راستای ایمنی محورها انجام شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه